Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po wypadku mojej szerokiej lampy przez pomyłkę kupiłem pas ze szrotu od wąskiej lampy i nie wchodził, inne mocowania i w ogóle, bez jakichś druciarskich kombinacji nie miał szans wejść.

Więc na odwrót jest raczej tak samo.

Opublikowano
a gdzie mozna szukac reparaturek tylnych do e30 ? blacharz zaspiewal sobie 1500 zł za material i robocizne. wolal bym zrobic to sam. tylko nigdzie nie moge ich znalesc.
Opublikowano
Nadal nie wiem w jaki sposób takie coś się wymienia. Widziałem w Golfie mk2 takie plastikowe, ale przecież w E30 to jest po prostu błotnik cały. Wycina się ten fragment, przyspawuje nowy, szpachluje i maluje?
Opublikowano

jezeli chodzi o to co zakreslone jest na czerwono to mozna taka reperaturke nawet na allegro kupic.

sa tez nakladki plastikowe na nadkola z modelu 325ix jezeli cos wspomniales o golfach ale to juz co innego.

Opublikowano
a gdzie mozna szukac reparaturek tylnych do e30 ? blacharz zaspiewal sobie 1500 zł za material i robocizne. wolal bym zrobic to sam. tylko nigdzie nie moge ich znalesc.

mogę się popytać o reperaturki błotników. Masz 2 czy 4 drzwi?