Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam bmw e34 525tds z 92r jest w niej klima typu climatronic dwustrefowa i na wyswietlaczu gdzie pokazuje temperature od kierowny miga na zmiane ze stopniami celsiusza napis "EI". Wie ktos co to moze byc???
Opublikowano
Ja juz widzialem pare beemek z taka klima, w serwisie powiedzieli ze takie klimy byly limitowane. Okfotke postaram sie wstawic jak tylko bede mógł.
Opublikowano
Bartek1981 oki moze i tak jest ale dlaczego na odwtocie panelu jest znaczek bmw rok prod. i miesiac??? Takie znaczki sa na kazdej plastikowej czesci w kazdej beemce.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
taaaaaaaaaaaaa :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: pierwsze widze cos takiego w e34, szpan na wiosce :mrgreen:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
cholera tez pierwszy raz widze .... hehe wygląda jak nieoryginalny ale idealnie wstawiony w panel srodkowy .... i taki wypas a np nie ma boarda .. hmm coś mi sie wydaje ze to dokładane ale jak działa to jestem pełen podziwu !

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
witam a chlodzi ta klima :?:

hmm coś mi sie wydaje ze to dokładane ale jak działa to jestem pełen podziwu !

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......