Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pewnie mylisz pojęcia to jest model wg tej tabelki 740i niektórzy dopisują jeszcze literkę A aby podkreślić że jest to automat a poza tym pełny model w briefie to właśnie 740iA , więc ten pan ma rację....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A takie pytanko mam.

Jeden gość ma do sprzedania beemke gdzie komputer wyświetla mu że lampy są przepalone. Gość ma tam wsadzone xenony i mówi że to dla tego. Prawda czy fałsz?

Opublikowano
A takie pytanko mam.

Jeden gość ma do sprzedania beemke gdzie komputer wyświetla mu że lampy są przepalone. Gość ma tam wsadzone xenony i mówi że to dla tego. Prawda czy fałsz?

Prawda.
Opublikowano
ale do palenia gumy to się nie nadaje , po pierwsze 4.0 i 5.0 wychodziły w automacie

Tak gwoli ścisłości, to automat nie eliminuje możliwości palenia gum...

Wystarczy przejechać się na byle jaki zlot samochodów amerykańskich ;)

Opublikowano
No i kupiłem :D :8) . Wyszło jak wyszło ale jest E32 730i V8 manual i kurna jestem max zadowolony. Problemu z automatem nie będę miał a i o Nivo też się nie martwię bo go tam niema. Autko w świetnym stanie i ekonomiczne. I chyba nawet dobrze ze 3.0 a nie 4.0. Za opinie dziękuję i pozdrawiam wszystkich mniej cierpliwych forumowiczów :wink: .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
w poprzednim magazynie BMW-Trends było.
..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..