Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem fotki:) autko super:)

jezeli moge cos doradzic to pomaluj listwy oraz klamki pod kolor nadwozia.Wymien kierunki na biale-clear:) a pozniej fele:) a jeszcze pozniej moze m pakiet? i wtedy bedzie potworek;)

pozdrawiam

Opublikowano
widzialem fotki:) autko super:)

jezeli moge cos doradzic to pomaluj listwy oraz klamki pod kolor nadwozia.Wymien kierunki na biale-clear:) a pozniej fele:) a jeszcze pozniej moze m pakiet? i wtedy bedzie potworek;)

pozdrawiam

Spoko, daj tylko namiar w wawie na firme, ktora mi to za free zrobie i moge go oddac nawet dzisiaj :> hehehehe

Opublikowano
Ech ale te światła przednie są w Compacie brzydkie :? :? No ale ważne że Tobie się podoba i jesteś zadowolony z klekota made by BMW :cool2: :cool2:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
Ech ale te światła przednie są w Compacie brzydkie :? :? No ale ważne że Tobie się podoba i jesteś zadowolony z klekota made by BMW :cool2: :cool2:

No wlasnie Ci powiem,ze z poczatku mi si etez nie podobaly, bardzo mnie krecil badlook z nowej serii 1 (te reflektory) niz te co mam.. Ale jak ja zobaczylem jak przyjechala z myjki i mrugnela do mnie tymi swoimi okraglymi oczkami to wszelakie "brzydkie" zamienily sie na "jaka TY piekna jestes !" :D

Dobrze,ze moja ukochana nie jest zazdrosna a wrecz przeciwnie, zaczynamy tworzyc niezly trojkacik :twisted:

Opublikowano
No ja rozumiem :D Gusta i guściki,jak dla Mnie najlepsze co masz to silniczek 2.0 dieselek 150HP w Compacie pewnie przyjemnie jeździ,no i spalanie też przyzwoite jak piszesz :cool2: :cool2:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
No ja rozumiem :D Gusta i guściki,jak dla Mnie najlepsze co masz to silniczek 2.0 dieselek 150HP w Compacie pewnie przyjemnie jeździ,no i spalanie też przyzwoite jak piszesz :cool2: :cool2:

Silniczek jest boski :) Jedynka jest krotka ale za to potem zaczyna sie odjazd :)

Przestalem wyprzedzac lukiem autka.. zmieniam spokojnie pas i w pedal :) Czasami perwersyjnie (jak jest miejsce) zrownuje sie z ofiara i jak ofiara widzi, ze dojezdzam - bzium i ruszam jakby z miejsca....

Wspominalem o hamulcach jak zyleta ? :D

Opublikowano
Gratuluje zakupu, az milo poczytac jak ten wirus Toba zaczyna sie bawic:-) Mnie osobiscie compacty sie nie podobaja ale w koncu to przeciez BMW!!! :clap:
O Tempora! O Mores!
Opublikowano
Gratuluje zakupu, az milo poczytac jak ten wirus Toba zaczyna sie bawic:-) Mnie osobiscie compacty sie nie podobaja ale w koncu to przeciez BMW!!! :clap:

Hehehe :)

Jak jechalem rano usmiechniety do pracy to wpadlem w jakas dziure. Zapalila mi sie kontrolka od poduszki i od razu morda mi sie zaczela mocniej smiac: no wkoncu "Bede Mial Wydatki" - pomyslalem :D

I tak wiem, ze to jakas pierdoUa, naruszony czujnik etc. Krotka wizyta w ASO albo cos... etc... zero stresu :)

Jeszcze sie tylko nie zastanawialem skad ja na to wezme kase :duh:

Opublikowano

Gratuluję zakupu :8) Z tym przyspieszeniem to po kilku miesiącach będziesz chciał więcej :twisted: - jestem 100 % pewna bo ja już się przyzwyczaiłam.

Niech się sreberko dobrze sprawuje :cool2:

Opublikowano
Gratuluję zakupu :8) Z tym przyspieszeniem to po kilku miesiącach będziesz chciał więcej :twisted: - jestem 100 % pewna bo ja już się przyzwyczaiłam.

Niech się sreberko dobrze sprawuje :cool2:

Juz szukam w wawie zakladu, ktory mnie tanio zawirusuje i przetrzepie komputer pod wzgledem bledow, i innych rzeczy :)

Na chwile obecna mam kilka(nascie?) drobiazgow do poprawki....

Opublikowano
Na chwile obecna mam kilka(nascie?) drobiazgow do poprawki....

lepiej nie jedź bo ci humor popsują jak cię podliczą :D

tylko 1.8 ale daje rade;)