Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie gnoje ukradli mi nerki :cry2: ,miałem już zamówić nowe,ale jest pewien problem auto jest z 91 roku ale ma wstawiony nowszy grill i nowsze w związku z tym nerki.i jak zacząłem dzwonić po allegro to ponoć są trzy modele-do 95(napewno tego nie mam )od 95 do 97 lub po 97 .I one wizualnie są ponoć bardzo podobne ale zmiennie nie pasują!! i tu prośba do sznownych forumowiczy-jest ktoś z nerkami po 95 roku z okolic Bytomia?Albo Katowic?Chodzi mi o to aby przymierzyć i wiedzieć jakie kupić.Z góry dzięki i pozdrawiam
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sa tylko dwa rodzaje do 97 i po. Jak masz przód po lifcie to musisz mieć te nowsze.
Opublikowano

Co za patologia, nawet dawcy nerek w tym kraju nie są dobrowolnymi... Nie dziwię się siostrom, że strajkują...

A tak na poważnie to też z tego co wiem są dwa rodzaje, przed i po lifcie.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
Dokładnie tak jak koledzy mówią, nerek są tylko 2 rodzaje. Ja też mam BMW z 93r z wstawioną nowszą atrapą po lifcie i jak kupowałem nerki na allegro to kupiłem te do atrapy po lifcie i nie było mowy o jakiś odmianach.
Opublikowano
Dzięki chłopaki więc kupuję te po 97.Narazie zrobiłem wieśtjuning hehe ,kumpel dał mi czarną siatkę i kupiłem taką taśmę chromową i zrobiłem obwódki,bo jak jeździłem i szukałem po szrotach(oczywiście nigdzie nie mieli)bez tech nerek to wszyscy się głupio patrzyli.Pozdrawiam i dziękuję za radę :cool2:
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
Opublikowano

mnie tez ukradli,kupilem nowe ale na razie nie zakladam bo nie mam dobrego pomysłu jak zabezpieczyc przed następnym złodziejem...

jeżdze więc z widokoem na chłodnice a dzieciaki wrzucają mi tam smieci

hee,heee,pocieszyłem Cię?

Opublikowano
Obie nerki? I ty jeszcze żyjesz? :lol:

Potwierdzam - nerek do E36 są dwa rodzaje - przed i po 97

Ja słyszałem,bo ostatnio tez kupowałem i w katalogach jest od 96r. zmiana.