Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem posiadaczem BMW E36, 316i z X/95. W grudniu 2006 roku wymieniałem, łożysko koła tylnego w moim BMW (nr OPT 502 138A). Od tego czasu tzn. do dziś przejechałem około 17tyś . km i zaczeły wyć. Pojechałem do kolegi na stacje kontroli pojazdów i okazało się, że łożyska sa do bani. Czy w BMW tak szybko siadają te łozyka czy kupiłem poprostu jakieś badziewie? Jakiej firmy polecalibyście łożyska bo muszę wymienić a pakować sie dalej w jakieś g....no to nie ma sensu.

Pozdrawiam

Daytona78

Opublikowano

Powiem Ci stary że zmartwiłeś mnie bo też zmieniałem łożyska pół roku temu. Mam nadzieję że nie zaczną wyć na dniach :D Dodam że też kupiłem jakieś nienajlepsze chyba po 100 sztuka. Te stare były chyba od nowości a aucie :D

Co do firmy to nie doradzę :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Polecam Ruville, nie jest może tak tani jak Optimal ale jakość jest warta jego ceny. Ruville to jedynie opakowanie w środku jest FAG spotkałem się z nimi w orginym łożysku z ASO

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
nie pakuj wiecej takiego ścierwa do auta bo tylko tracisz kase i czas na wymiany.Polecam Ci SKF to łożyska najwyższej jakości.Wiem coś o tym bo sie tym zajmuje. pozdrawiam markos
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pomoc w wyborze łożysk. :D

Wybór padł na SKF. Teraz tylko jak najszybciej je wymienie i dalej bedę śmigał autkiem.

Jeszcze raz dziękuję za porady.

Pozdrawiam

Daytona78