Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cale zycie jezdzilem samochodami audi,i znam mje na pamiec....

od niedawna jestem wlascicielem e39 2,0 d 2001 rok i mm pytania

gdzie szukac w bmw wszystkich kostek,przekaznikow-np kierunkow, bezpiecznikow-sa tylko w bagazniku czy gdzies jeszcze???

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Większość bezpieczników masz w schowku przed pasażerem, a przekaźników np do kierunków nie ma (z tego co wiem), a są za to modułu, np. moduł świateł
Opublikowano

a jak sie dobrac do tych bezpiecznikow pod schowkiem???

co moze byc powodem ze czasami kierunkowskaz llewy miga szybciej,raz wolniej.??

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Nie sa pod schowkiem, tylko w schowku :) otwierasz schowek i w srodku na gorze jest klapka trzymana przez dwa, nie wiem jak to nazwac, zatrzaski do przekrecania. Przekrecasz, opuszcza sie klapka, widzisz wszystkie bezpieczniki.
Opublikowano
w e39 czesc przekaznikow jest za schowkiem , musisz go wymontowac , nie jest to zbyt skomplikowane. I zobaczysz przkazniki o gory . Wlacz kierunek i zobacz czy ktorys chodzi jak tak to dojdziesz ktory jest od kierunkow
Opublikowano

Część przekaźników, komputer silnika, skrzyni są pod prawym filtrem przeciwpyłkowym.

Nie ma przekaźnika do kierunkowskazów. Kierunkowskazami (i całym zewn. oświetleniem) zarządza moduł świateł - LCM. W nim jest elektronika decydująca o prędkości migania oraz elementy wykonawcze.

LCM znajduje się pod wykładziną nóg pasażera, po prawej stronie, dostępny po wyjęciu schowka. Naprawa lub wymiana skomplikowana i kosztowna.

Pozdrawiam

typer