Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od momentu zakupu autka nie działa mi lusterko fotochrom, wszystko jest podpięte, a mimo tego, w momencie kiedy ktoś dojeżdża mnie w nocy z nieustawionymi światłami, lusterko nie ściemnia się nawet w najmniejszym stopniu...help
Opublikowano

U mnie się sciemnia ale to nie jest jakeś mocno zauważalne. Zauważalne jest to, że światłą nie rażą. Poza tym wydaje mi sie że u mnie lusterko wpada w odcień zieleni ciemniej niż szarego\ciemnego. Może oczekujesz zbyt dużego efektu przyciemnienia? Wydaje mi się że szkła- fotochromy nie mogą sie zepsuć?????

A tak jeśli mozna podłączyć sie pod temat to czy do fotochromatycznego lusterka macie doprowadzone jakieś kabelki? Zauważyłem że do mocowania lusterka idą jakieś dwa przewody i właśnie nie wiem czy to od ściemniania czy sensor deszczu (z tym ze wycieraczki same mi sie nie włączaja ale ten temat już był).

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

w lusterku jest kostka z wiazka kabli.kable ida od czujnika do komputera i gdzies jeszcze .to co moglo sie zrypac to czujnik w lusterku (taka kropka na samym srodku u gory lusterka)

natomiast mam pytanie czy sa boczne takie lusterka bo co z tego ze niewali po oczach z tylnego jak daje ostro od bocznych .???

Opublikowano
Zauważyłem że do mocowania lusterka idą jakieś dwa przewody i właśnie nie wiem czy to od ściemniania czy sensor deszczu

Sensor deszczu to takie czarne pudełko pod lusterkiem przyklejone do szyby. Z zewnątrz widać w nim przez szybę takie fioletowe okienko 3x2cm, więc jak masz to zauważysz :)

Komu bimer dużo pali? :)

BMW BRUTUS to dopiero smok: