Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie jest to kabel od ogrzewania lusterek. Lusterka podgrzewane mają dokładnie taką samą kostkę jak elektryczne. Mi to wygląda na kabel od głośnika.
Opublikowano

zawsze wydawalo mi sie, ze jest tak jak HIOB napisal

druga sprawa, ze lusterka grzeja niezaleznie od szyby tylnej (np podczas deszczu tez odparowuja wode), wiec to nie tak...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Jest to kabel od głośnika wysokotonowego, który powinien się tam znajdować.

w sumie racja, to kabel od tego malego glosnika, tak sie sklada ze kupilem ostatnio takie i sprawdzilem z gniazdem na zdjeciu i widac ze pasuje wtyczka od glosnika do tego gniazda

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img413.imageshack.us/img413/8830/kabelne7.jpg

Edytowane przez saku82pl
Opublikowano

:shock: jak cos sobie czlowiek ubzdura to potem glupoty rozpowiada...

sorry

a przeciez jak skladalem tapicerke to musialem ten kabel podlaczyc do glosnika...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od glosnika powiadacie?? Moze i tak ale taki kabelek mam tylko na prawych drzwiach a na lewych nie ma.

porownaj twoje foto z moim i zobaczysz ze to to samo, moze ktos przelozyl boczki od auta bez glosnikow do twojej beji i jakos sie pozbyl kabla z jednej strony, pozdro...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Wznawiam temacik :D

Następne pytanko :) do czego jest kabelek umieszczony pod siedzeniem pasażera??

W dywaniku kolo nawiewu jest taki otworek którym jest on wypuszczony.

Wtyczka jest identyczna jak od lampki schowka lub regulacji lusterek.

Wie ktoś co to za kabelek ?? :)

Opublikowano
hmmm niechce mowic nieprawdy ale chyba jest to kabel ktory jest podlaczony do fotela i jest polaczony z poduszka powietrzna,nie jestem pewny
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano

Właśnie tez tak myślę, świeci mi sie kontrolka od "airbagów" :/

Zdemontowałem fotel i chciałem ten kabelek podłączyć ale niestety w fotelu nie ma żadnego gniazda aby wpiąć wtyczkę kabla.