Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ta pierwsza wyglada mi na zwykle coupe z piecem od M.. takich zderzakow ani przedniego ani tylnego nie bylo w M3. Tak samo brakuje znaczkow na drzwiach i listew na progach, to chyba nie jest M3
Opublikowano

W tej pierwszej zderzaki faktycznie sa zwykle.

Ta druga wyglada niezle, cena jest byc moze adekwatna do stanu technicznego, chociaz wlasciciel moglby sie przeprosic ze slownikiem ortograficznym :duh: .

Pisanie, ze M-power 'nie wymaga wkladu finansowego', to typowy tekst handlarza - kazdy uzywany samochod wymaga wkladu finansowego, szczegolnie taki, jak ten, nawet jezeli jest w idealnym stanie.

No i tekst 'nie urzadzam jazd testowych' mnie rozwalil.

To co, mam go kupic na piekne zeby? :mad2:

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
szukam właśnie czegoś takiego nie stety dziewczyna powiedziała stop przebudowie compacta a ja powiedziałem więcej mocy musi być myslę właśnie o M3 właśnie też mi się wydaje to 2 że handlarz to sprzedaje zabardzo czysty jest ale ma fajną przekładnię
Opublikowano

to, że sprzedaje handlarz jeszcze o niczym nie świadczy, a to, że jest czysty może świadczyć również o tym, że ktoś o to auto dbał - cena jest taka, że można wymagać super stanu

zastanawia mnie, że raz pokazujesz 320 a raz M3, które ma przeszło 2x mocniejszy silnik

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Nie wiem jak z tymi cenami, ale mimo wszystko jak chcesz kupić coś naprawdę fajnego, to raczej nie patrzyłbym po Allegro, gdzie cena jest o 1/3 wyższa niż standardowo i sprzedaje masa cwaniaków. Wejdź sobie na stronkę www.autoscout24.de i tam poszukaj autka. Można naprawdę coś fajnego znaleźć i będziesz miał rozeznanie w faktycznych cenach.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

i pierwsze "niby" m3 i to drugie juz prawdziwe stoja na sprzedaz min od 1-2 miechow, wiec moze byc z tym roznie,

- co do pierwszego auto to powiedz ze jestes zainteresowany i popros o VIN, raczej powinni ci podac skoro chca sprzedac auto, i podrzuc je koledze na tym forum, kolega rozkoduje i bedziesz wiedzial co to za auto jest naprawde:D

- druga m2 wyglada cudnie:)) naprawde bardzo ladnie, chialbym zeby mnie bylo stac na takie autko;) ale, jak to juz wczesniej w tym poscie ktos napisal, ta wersja (chodzi mi o EVO - od 1996 r.) byla gorsza, chodzi przede wszystkim o sam silnik - awaryjny bodajze rozrzad, vanos, a i skrzynia SMG nie jest dobra, slyszalem rowniez opinie ze zwyklym manualem mozna takie e36 m3 smg objechac

Opublikowano
To pierwsze to mi wygląda na M3 ale po przejściach. Swoja droga to niezły przeskok robisz. Z 1.6 na M3 :mrgreen:
Opublikowano
compacta zostawiam do codziennej jazdy a M chcę kupić żeby pojechać na wakację albo w wolnym czasie delektować się jazdą co do przesiadki z 1600 na 3200 niema problemu bo już szybszymi furkami jeździłem i niejedno krotnie z mocniejszymi silnikami więdz nie ma problemu
Opublikowano
Kdpiast uważaj przy zakupie M3. Kolega Just również pisał na forum że jest zainteresowany M3 ale kupić w miarę dobrym stanie graniczy z cudem. Do tego dochodzą właśnie takie sytuacje że zderzak nie ten, a to felgi nieoryginalne M3. Przeczytaj sobie jeszcze temat M3, M Technik, M Power tam są opisane wzystkie różnice pomiędzy M3 a zwykłymi E36.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
ok wiem o tym ale jak mam wydać tyle kaski to sie zastanawiam czy nie sprowadzić z Anglii takiej ceny są podobne a co do tej za 50 tyś to na wyspach kupię sopokojnie nawet w lepszym pewnie stanie i z księgą i wszystkimi kluczami bo u nas często są tylko 2 a kierownica i tak w M jest po lewej stronie więz nie ma problemu i jeszcze ma tam znajomych którzy mogą mi ją na miejscu w serwisie sprawdzić za free więdz spoko
Opublikowano

e36 M3 za 50.000,-? skandal, albo pobożne życzenie. Bezpłciowy knot, który nigdy nie będzie autem kultowym.

nie stety dziewczyna powiedziała stop przebudowie compacta

Dlaczego przerabiasz auto swojej dziewczyny?

Opublikowano
co do informacji o kierownicy a Anglii w M3 w każdej M była po lewej stronie BMW nie produkowało ani E30 ani E36 M3 z prawą strona i zresztą tam mieszkałem i pracowałem w serwisie samochodowym i miałem doczynienia też z takimi samochodzikami