Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wankiewicz polecam. Robiłem tam auto po małym puknięciu. Bardzo fachowo, bardzo dobrze i jak coś się nie podoba w ich robocie to poprawiają wedle życzenia. Oprócz tego bardzo dobra obsługa. Z drugim autem też u nich byłem i również zrobili bardzo ładnie...
Opublikowano
Wankiewicz polecam. Robiłem tam auto po małym puknięciu. Bardzo fachowo, bardzo dobrze i jak coś się nie podoba w ich robocie to poprawiają wedle życzenia. Oprócz tego bardzo dobra obsługa. Z drugim autem też u nich byłem i również zrobili bardzo ładnie...

jakie ceny i terminy ?

Gdyby pan Bóg był za przednim napędem - chodzilibyśmy teraz na rękach ;)

http://miniurl.pl/becia

Opublikowano
Ja tez polecam Wankiewicz - lakierowalem klika rzeczy u nich - bardzo profesjonalne podejscie do klienta maja i ogolnie sympatyczna atmosfera - np gratis dostalem buteleczke z lakierem zebym sobie drobne odpryski poprzykrywal (a zglosilem sie z lakierowaniem listw bocznych). Jezeli chodzi o BMW to dobrze sie znaja - mozna z nimi pogadac w kwestiach mechanicznych. Nie wiem czemu ale mi zawsze spuszczaja z ceny - moze jestem milym klientem :lol: jednym slowem warsztat wart polecenia - jak chcesz miec zrobione dobrze i fachowo to tam - ja nigdzie juz na pewno nie bede szukal. A co do terminow to maja duzo klientow i trzeba niestety czekac - ja na listwy czekalem ok tygodnia i i tak to bylo szybko przy ich natloku pracy. :wink:
Opublikowano
zalezy jaki element chcesz malowac? Jezeli nieduzy to nie policza duzo - ja za te listwy (6 czesci) + brewki zaplacilem 180 zl to chyba niedrogo w porownaniu z konkurencja. Poza tym tak jak bylo wspomniane jak cos nie bedzie pasowac to oni na swoj koszt wtedy koryguja - np jedna brewke lakierowali 3 razy zeby bylo dobrze zrobione. Maja siedzibe tuz za sadem rejonowym na widzewie (ta sama uliczka - trzeba w brame wjechac jezeli sie od pilsudskiego wjezdza)
  • 11 lat później...
Opublikowano

Czołem.

Temat w kwestii lakiernika dość stary. Coś się zmieniło z miejscem jakie było wcześniej opisywane? Chciałbym odświeżyć moją E46. Będę wdzięczny za dodatkowe informacje.