Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1000-1500 zł kierownica multifunkcyjna z airbagiem (zależnie od wybranej wersji) z kabelkiem do podłączenia, dalsze kabelki z wsówkami robimy sami więc koszt kilka zł, kilka h roboty zależnie od umiejętności demontażu i posiadanych kluczy (mi zeszło dwa popołudnia). Po wszystkim zostaje zwykła kierownica, którą można próbować sprzedać.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy nie chce zakladac nowego temetu wiec odgrzebalem ten, a jak ktos bedzie szukal bedzie mial wszystko w jednym miejscu.

wiec :

dostalem od was pdfa, i w nim nie ma nic o silniku m52 konkretnie 323i 99r, jak patrzalem po ogloszeniach to wystepowaly w tym, roku z tym motorem takie kierownice wiec chyba mozna podlaczyc... ma ktos moze wiedze na temat tego silnika??

moje najwazniejsze pytanie, jak przejsc z kablem od kierownicy do komory silnika, wole spytac zeby nie nadziac sie na jakas mine... moze ktos ma jakies sugestie ktore mi pomoga.

Opublikowano

Czy ktoś autorytatywnie z całąpewnością może stwierdzicz czy E46 z 2.0D 136 kM z 02 2000 można zaintalować tempomat

z góry dzięki za sprawdzone informacje

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć

Przeczytałem cały temat odnośnie multifunkcji w bmw e 46 . Ja mam e46 po lifcie coupe z 2003 roku. Chcę założyć multifunkcje i przydała by mi sie twoja pomoc. Dokłądnie chodzi o tą "instrukcje" , którą posiadać w formie pdf ? Wiem ze to było dobry kawał czasu temu ale może mógłbyś mi pomóc.

Z góry dzięki mój mail [email protected]

Pozdrawiam Paweł