Skocz do zawartości

Moje BMW :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Respecta.....dla "serduszka" ,sam chcialbym miec takie :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Respecta.....dla "serduszka" ,sam chcialbym miec takie :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Chciałeś napisać dla staruszka :wink: Pozdrowienia dla wszystkich tatków którzy mają BMWuuuuu :cool2:

Opublikowano

Oj, tylko mozna pozazdroscic. Gdzie udalo Ci sie wyhaczyc takie cacko?

Kola byly w komplecie, czy kupowales oddzielnie?

Ja wlasnie uparcie szukam swojej Niuni.... :roll:

Pozdrawiam.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Autko znalazlem w niemcowie. Kola byly oryginalne tyl 255/45/17 przod 235/40/17 -na wiosne zakladam nowy komplet GoodYear F1. Na zime montuje 225/60/15 :( kolpaki Rulez !

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
jest naprawde sliczny!!!i to tego potezny silnik:))zazdroszcze ci!!!zycze bezawaryjnej i duzo przejemnosci jazdy!

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano

Przyjemnosc z jazdy super ale te kola to porazka na naszych drogach - czuc absolutnie kazda nierownosc asfaltu. Juz nie moge sie doczekac jak zaloze 15" zimowki - komfort wzrosnie.

Zastanawiam sie nad xenonami bo lubie miec dobre swiatla - aktualnie zalozylem zaroweczki Philips 20% more ale to nie to czego oczekuje. Spryskiwacze reflektorow i halogenow mam.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
Jedna z ładniejszych E34 jakie widziałem. Strasznie mi się podoba. Duży silniczek (chciałbym taki), nieźle wyposażona i widać że bardzo zadbana
Opublikowano

Gratulacje. Ładny... prawie tak ładny jak mój :D ...

Swietnie się prezentuje szczególnie na tle tego koreańskiego chłamu sąsiadów :D

Bardzo ładny samochód, ale byłby jeszcze ładniejszy :D , gdybyś założył tylne lampy z pomarańczowym kloszem lkierunków lub ewentualnie przednie pomarańczowe kiernkowskazy zastąpił białymi, szkoda że jest to wersja shadow line, z chromowaną listwa wokół okien wyglądałby po prostu porażająco :D choć różne są upodobania...

A ha no i jeszcze wymieniłbym radio, na orygianlne... wtedy ładnie komponuje z pozostałymi przyrzadami szczególnie po zmroku.

I zdjąłbym tą naklejkę z klapy tylnej :D

Bardzo bardzo ładna piątka i jeszcze ten silnik... poezja.

I powiedzcie na koniec jak to się ma do tych koreańskich mydelniczek marki Daewoo należących do sąsiadów Mavica, którzy kupili sobie nowe auto w salonie i z pewnością wydali więcej pieniędzy niż Mavic przezanczył na zakup tej pięknej piątki....

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
człowieku, czemu porównujesz prawdziwy samochód z... no... yyy... no wiesz... :twisted:

W cale nie prorównuję, tylko chciałem zwrócić uwagę na cały ten bezsens zwiazany z zakupem nowego auta z salonu za kilkadziesiąt tysiąecy złotych.

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano

Tez zaluje ze nie ma chromowanych listw wokol szyb bocznych :( ale nie mozna miec wszystkiego na raz widocznie... kierunki biale sa oryginalne i nie zmienie.

Radio bylo oryginalne ale na naszych drogach zmieniarka przerywala strasznie i zmienilem na Becker'a Mexico Pro CD. Chyba jedyne ktore pasuje ladnie do tego auta - podswietlenie w tym samym kolorze co deska.

ps. Czy ktos wie jak zalatwic sobie klubowe ramki na rejestracje?

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Witam

Mavic Pękne Autko :shock:

Pare kamyczków w temacie.

Brakuje z paru zdjęć silniczka twojej maszyny.

Poszukaj na szrotach lepszego sterowania od klimy (powinno pasować do twojego autka)

I chyba jeszcze te gómowe wycieraczki nie bardzo ze skórą pasuje. :wink:

Mam nadzieje że go ubezpieczyłeś albo masz przyjaciół bo możesz się w soich okolicach autkiem nie nacieszyć.

Pozdrawiam

Opublikowano
Poszukaj na szrotach lepszego sterowania od klimy (powinno pasować do twojego autka)

A co mi to da poza wygladem ?

I chyba jeszcze te gómowe wycieraczki nie bardzo ze skórą

Tapicer pracuje nad czyms ladnym na podloge, obszywam tez na nowo skora kierownice bo jest troszke za twarda.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
Chciałem nawiązać do Twoich felg-miałem identyczny kpl-cik i niestety wrażenia z jazdy na tych felgam miałem nie najlepsze.....Obecnie jeżdze takze na 17-stkach /pięcio ramienna gwiazda bez rantu,orginalne/ i autko znacznie inaczej zachowuje się na nierównościach-JUZ TAK NIE TRZĘSIE!!!! Osobiście nie polecałbym nikomu takich felg-chociaż wygląd mają naprawdę imponujący
Opublikowano

A co mi to da poza wygladem ?

I chyba jeszcze te gómowe wycieraczki nie bardzo ze skórą

Tapicer pracuje nad czyms ladnym na podloge, obszywam tez na nowo skora kierownice bo jest troszke za twarda.

da chyba to ze bedziesz mial automatyczna klime ktora sama trzyma zadana temperature i reguluje sama sobie nawiewy

bo chyba tutaj nie ma przycisku auto

ja u siebie mam taka wlasnie jak z 7 i ustawiam temperature i klima sama to trzyma regulujac sobie nawiewy

szkoda ze nie masz tez tempomatu

ja na poczatku nie docenialem tego wynalazku, ale w dluzszej trasie to sprawdza sie extra

poza tym to auto rzeczywiscie bardzo ladne, i ladne fotele z walkiem

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

ja na poczatku nie docenialem tego wynalazku, ale w dluzszej trasie to sprawdza sie extra

Ciekawe gdzie ty śmigasz z tym tempomatem??? U nas nie ma warunków do korzystania z tego dobrodziejstwa. Za ciasno na drogach, za dużo ślimaków drogowych.

Tempomat jest dobry na high way, ale nie na polskie "odcinki specjane".

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano
To co ja bym robil w tym aucie gdybym jeszcze gazu nie mogl wciskac? Biegi same, gaz sam na dodatek jak wpasuje sie w koleiny to kierowac nie musze hihi :)

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Ciekawe gdzie ty śmigasz z tym tempomatem??? U nas nie ma warunków do korzystania z tego dobrodziejstwa. Za ciasno na drogach, za dużo ślimaków drogowych.

Tempomat jest dobry na high way, ale nie na polskie "odcinki specjane".

Co ty gadasz... Czlowieku co tydzien jezdze ze Szczecina do Poznania i jak mi sie niechce zabardzo szalec to rozpedzam sie do 120 zapinam tempomat i jade. Jak chce kogos wciagnac to wajcha do przodu i furka sama sie rozpedza, wyprzedzam, wajcha do siebie i znowu jade wolniej, a jak chce szybko kogos wyprzedzic to wciskam pedal w podloge i jak juz wciagne to wciskam tempomat i znowu jade 120. Tempomat to swietna sprawa i nie tylko na autostrady.

Co do automatycznej klimy to watpie ze da sie ja tak poprostu dolozyc, bo przeciez w klimie automatycznej wszystkie nawiewy sa sterowane elektrycznie, a w manualnej nie.

W BMW Blisko Masz Wszędzie
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Piękna :)

Mam niemalże identyczną :twisted:

Właśnie szukam takiego grilika, bo mam jakiś plastyk, klapki do wlewu paliwa-dokładnie to mechanizmu-klapke samą mam, szkliełka do reflektorów.

Moja 525i z obniżonym zawieszeniem 217Km i sportową kierownicą, a reszta idetyko.

gratulacje 8)