Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Artykul wiadomo ze tendencyjne bo ma wielki bład uogolniania. No, ale z drugiej strony niestety skad sie ten stereotyp zrobil i nie oszukujmy sie bemkami duzo ludzi z mozgiem wielkosci orzeszka co widac np. na tym filmie. Jak mozna krecic baczki w takim ruchu ulicznym :mad2: . Jednym slowem patologia...
Opublikowano
Tak!! Mam juz dosc tych tych stereotypów i docinek o paskach na dresie.Ze czemu tylko trzy a nie cztery,ze mam kete za cienka itp.Wiec sprzedałem moja Beemke i kupiłem Alfe. :mrgreen: :mrgreen: Zarcik z tym dresem i keta.Cóż zawsze sie znajda jacys kretyni w Beemce jak i w kazdym innym aucie.Akurat ta pokazana na filmiku jest z Rumunii.Co nie znaczy,ze w Polsce takich kolesi jest mało.Ale akurat takie artykuły jak ten kolegiFaraon72 lub z "Autokraty" mam w d...ie.To takie "Fuckt" i "Super Express" internetu.Musza cos pisac.A zawsze myślałem,ze agro tuning wymysleli do Opla Calibry a tu prosze trójka BMW.Czego to człowiek sie nie dowie z netu.Wogóle sie takimi głupstwami nie przejmuje.Przeciwnie,staram sie udowodnic swoim zachowaniem,ze koles w Beemce to nie tępy kark po siłowni i solarce ale normalny gosc który kogos wpusci do ruchu,zatrzyma sie przed przejsciem lub pomoze na drodze.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano
Prozny to nie byl moj artykul :nienie: i podobnie jak wielu z nas nie cierpie stereotypow i uogolnien.Mam za to wielka nadzieje ze kicz , tandeta a takze chamstwo i ryzykowne popisy pod swiatlami w godzinach szczytu beda wysmiewane i pietnowane przez wielbicieli bmw.I oby wiecej takich kierowcow jak Ty

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Opublikowano

to ze jakis koles bez pojecia pokreci baczki na takiej ulicy w bmw nie swiadczy to o wszystkich posiadaczach tej marki. z drugiej strony w samochodzie z napedem na przod nie moze tak pokrecic.

wiekszosc z tych co sie wypowiada zle na temat wlascicieli bmw i wrzuca wszystkich do jednego wora robi to z zazdrosci

Opublikowano
to ze jakis koles bez pojecia pokreci baczki na takiej ulicy w bmw nie swiadczy to o wszystkich posiadaczach tej marki. z drugiej strony w samochodzie z napedem na przod nie moze tak pokrecic.

wiekszosc z tych co sie wypowiada zle na temat wlascicieli bmw i wrzuca wszystkich do jednego wora robi to z zazdrosci

no nie wiem czy z zazdrości...Zazdrościć można pięknej E60 ,lub nowej kupetki trójeczki...Myślę, że warto niektórym bić się w piersi :mrgreen:

Ja już pisałem o tym. Napisałem prawie tak samo jak w artykule.

Według mnie 90%racji po stronie autora.

Tylko ja bym dodał jeszcze wątek o Calibrach

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

jestem ciekawy po co wogóle wrzucacie tu linki do takich "artykułów" pisanych przez "redaktorów" szkoda nerwów na czytanie tego, lepiej wrzucajcie jakieś bardziej sensowne artykuły o naszych bawarkach, a nie takie śmiecie.

niestety są głąby w BMW i nic na to nie poradzimy, będą dalej, możemy sami poprawiać opinie o kierowcach BMW swoim zachowaniem na drodze (albo potwierdzać stereotyp, mam nadzieję że tu nie ma takich :nienie: )

Opublikowano
A ja sie zgadzam z opinia z linku :) Niestety :? Ostatnio hitem w mojej miejscowosci jest trojka cabrio z zawsze otwartym dachem, w ktorej siedzi tak 3 do 4 kolesi naraz. Jak to wyglada :oops:
Opublikowano

dla mnie niedawnym hitem byla jazda kolesi w e46 jak wracalem z krakowa do wawy.. kolesie wyprzedzali... poboczem!! jest to wg mnie jedno z wiekszych debilizmow jakie mozna popelnic na drodze... po czym potem na drodze waskiej remontowanej gdzie wszyscy jechali ciasno 70 wyprzedzali ludzi po ciaglej linii ile sie dalo, na chama.. a za 15km byla droga expresowa (o ktorej musieli wiedziec ze zaraz bedzie, bo po rejestracjach widac ze wracali do siebie)... potem chyba wyszedl brak niutonometrow bo po tych niecnych manewrach za chwile musieli mi i paru innym wozkom ustepowac (wolalem tych bohaterow miec za soba niz przed soba)... lubie szybka jazde i wyprzedzanie, ale bezsensowne slalomy w niebezpiecznych miejscach po to zeby za pare minut dokladnie te same samochody cie znow wyprzedzily.. myslalem ze to zarezerwowane dla wiecznie spieszacych sie handlowcow w sluzbowych focusach..

a propos handlowcow, to niedawno sie dowiedzialem, ze w jednej z duzych korporacji wprowadzili szkolenia chlodzace im glowe bo stala smiertelnosc wynosi tam.... 2 kierowcow miesiecznie!! :/

Opublikowano
A ja sie zgadzam z opinia z linku :) Niestety :? Ostatnio hitem w mojej miejscowosci jest trojka cabrio z zawsze otwartym dachem, w ktorej siedzi tak 3 do 4 kolesi naraz. Jak to wyglada :oops:

Zgadzasz się, bo w Twojej miejscowości jeździ Beemka Cabrio z zawsze otwartym dachem? Jeśli tak, to zaiste śmieszne. Nie uogólniaj na podstawie paru przypadków.

Opublikowano
Zgadzasz się, bo w Twojej miejscowości jeździ Beemka Cabrio z zawsze otwartym dachem? Jeśli tak, to zaiste śmieszne. Nie uogólniaj na podstawie paru przypadków.

może ten dach jest otwary bo się zepsuł?

Opublikowano

To cabrio to tylko jeden z przykladow jakie moge mnozyc. Nie uogolniam, ale stosuje do napotkanych na drodze BMW zasade ograniczonego zaufania, to co pisal zalew na przykladzie e46 kilka postow wyzej...

Opublikowano
To może u siebie masz takie przypadki, bo w Warszawie większość osób jeżdżących BMW nie odbiega od innych użytkowników dróg. Dresów czy festyniarskich Beemek dawno nie uświadczyłem. Ja mogę mnożyć przypadki, ale dobrego gustu, na co dowodem jest galeria tego forum. Jest tam zdecydowanie więcej BMW w oryginalnym stanie, niż takich w stylu agrotuning.
Opublikowano
To może u siebie masz takie przypadki, bo w Warszawie większość osób jeżdżących BMW nie odbiega od innych użytkowników dróg. Dresów czy festyniarskich Beemek dawno nie uświadczyłem.
zazdroszcze szczescia w napotykanych samochodach :D
Opublikowano

tak a propos zachowań na drodze kierowców bmw moge podzielić się dwoma przykładami z tego miesiąca:

1. jadąc dzisiaj do pracy zapomniałem włączyć świateł mijania (pomijam fakt, że minąłem sie z ponad setką samochodów po drodze...) - zgadnijcie kto mi mrugnął światłami z przypomnieniem? :) ciemne e39 kombi -dzięki :)

2. Jadę z kolegą na 2 samochody do Legionowa. A rzecz dzieję się tam gdzie Modlińska zwęża sie z 3 pasów w 1, . Wiekszość kierowców wie, że zaraz się kończą pasy i trzeba się ustawić w "kolejce", ale cała masa localesów ciągle o tym zapomina i jedzie do końca wciskając się później... Po ok 15min. wpuszczania tych "co nie wiedzieli" pusciły mi nerwy i wyjechałem na jeden z dwóch pasów aby go przyblokować - jechałem równolegle obok samochodu kumpla (od razu prawy pas ruszył) ale pozostał jeszcze trzeci pas, którym dalej wciskali się "ci którym bardziej sie śpieszy niż tobie". No i zgadnijcie kto bezinteresownie przyłączył się do obywatelskiego sterowania ruchem na ul. Modlińskiej? Oczywiście był to sympatyczny kierowca e39 (sedan) którego z tego miejsca pozdrawiam i dziekuję za pomoc :)