Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A propos tylnych lamp, to imo pasują do auta i wiem, że na pewno nie zmienię serii na Black line, bo do Monaco Blue imo BL po prostu nie pasują.

Widzę ,że temat został odgrzebany z 2007 r. :D . Do Monaco blue lampy black line nie pasują . Widziałem to połączenie i wygląda tak sobie (z lanos look lepiej). Ja mam czarną E90 i drugiego dnia po zakupie zmieniłem na black line bo z lanos lookiem wyglądało koszmarnie. Black line (oryginalne) jest ok ale tylko do niektórych kolorów np. czarny, srebrny, grafit. W czerwonej , wiśniowej czy właśnie monaco blue wygląda dziwnie. Na białej się bardzo ładnie black line prezentują. Na www.e90post.com jest sporo tematów ze zdjęciami z black line.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja uwazam,że e90 jest ładnym autem-oczywiście jesli zderzaki sa w kolorze całego nadwozia,z ładnymi felgami...Zresztą sam przymierzam się do zamiany e87 na e90.I wiecie co?W całym kraju jest zaledwie kilka ofert sprezdazy e90 (kupionej w salonie,bezwypadkowej)-a to chyba najlepiej swiadczy o tym,że nie jest to auto złe (rzadko kto sie pozbywa e90tki).

Czytałem tez post tutaj o prowadzebniu się rewelacyjnym e90?To prawda?e87 jest zajeb..ście zwinne,fantastycznie w prowadzeniu i dające sie oswoić-zastanawia mnie jak to jest w cięższym i wiekszym e90?

p.s.coupe serii 3....tak-jest piekne.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
A ja uwazam,że e90 jest ładnym autem-oczywiście jesli zderzaki sa w kolorze całego nadwozia,z ładnymi felgami...Zresztą sam przymierzam się do zamiany e87 na e90.I wiecie co?W całym kraju jest zaledwie kilka ofert sprezdazy e90 (kupionej w salonie,bezwypadkowej)-a to chyba najlepiej swiadczy o tym,że nie jest to auto złe (rzadko kto sie pozbywa e90tki).

Czytałem tez post tutaj o prowadzebniu się rewelacyjnym e90?To prawda?e87 jest [bAD]..ście zwinne,fantastycznie w prowadzeniu i dające sie oswoić-zastanawia mnie jak to jest w cięższym i wiekszym e90?

p.s.coupe serii 3....tak-jest piekne.

Widzę, że też chcesz zdradzić jedynkę ;) jak wiesz ja przesiadłem się na e91 i szczerze mówiąc jak dla mnie prowadzi się równie dobrze co e87 z tą różnicą, iż przy wyższych prędkościach auto jest stabilniejsze - prędkość w granicach 200km/h (przejażdżka w okolicach Monachium) nie robi na e91 żadnego wrażenia - natomiast jedynka w tych okolicach zaczynała troszkę "myszkować" i wymagała większej koncentracji ze strony kierowcy. Trójka jest również bardziej komfortowa od jedynki, wg mnie ma wygodniejsze (większe) siedzenia i można usadowić się "niżej".

Co do zarzutów o design - wszystko to kwestia gustu - mi osobiście bardziej od limuzyny podoba się kombi i coupe, jednak o sedanie nie powiem, że jest brzydki. Co do jakości wykonania, moje auto ma prawie 45000 km i we wnętrzu nie widać żadnych oznak zużycia, ani nie słychać niepokojących dźwięków. Jak narazie (odpukać w niemalowane) moimi jedynymi nakładami na auto jest olej napędowy oraz wymiana oleju i płynu hamulcowego - co w sumie kosztowało mniej niż 1000zł - jak na dwa lata i 45000km to chyba niezbyt wiele??

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.