Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misue - to ta sama..ale dzięki:-)

Widze ze tez masz 535i..skad jestes? (sorki za głupie pytanie) Mozna sprawdzic jak chodzi bez gazu by miec porównanie?

Kierownce zmienic mozna - tez mi sie nie podoba...

a przy gazie zostane.. sie zobaczy jak to działa..

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to sygnał ostrzegawczy, jestem zwolennikiem oryginałów.

Zresztą, zmiana grilla to nie jest aż taki mały koszt: grill, maska, lakierowanie itd.

Poduszka powietrzna? Gdzie skoro ma sportową kierownicę :duh:

OT nie zauważyłem wcześniejszej wypowiedzi na temat kierownicy

Pozdro

Edytowane przez Jawor
Opublikowano

Drogi Tomku, na jkaiej podstawie twierdzisz ze tamta to śrut?

czym sie rózni od tej czarnej?

jak narazie Twoje opinie dowodza jednego - nie lubisz jaskrawych kolorów.

Moze rzuca sie w oczy - ale baaaardzo daleko temu autku (niebieskiemu) do wieś-tuningu.

czy nie sądzisz że trzeba posłuchać silnika, a pożniej sprawdzić jak jeżdzi??

Opublikowano

LPG = Lubie Problemy Gazowe :D bu he he

tak pozatym mi w sumie też się podoba to auto. siedzenia miodzio. kolor bandycki i pasuje. najbardziej denerwuje mnie w nim brak śmigiełek i oklepane felgi i srebrne w środku

Opublikowano

Nie zauważyłem brak smigiełek :mad2:

mały szczegół a cieszy...

ktoś zasugerował że auto po wypadku - zmiana grila, maski.

myśle ze jesli z silnikiem wszystko jest ok i prowadzi sięprosto to bedzie ok.

co Wy na to??

Opublikowano
Powiem ci tak tez kupilem BMW 730 z gazem niby ladna ale.... BMW NIE LUBI GAZU i przelaczajac na bene nie dalo sie nawet jezdzic teraz stoi u mechanika i czekaja mnie niezle koszta zeby ja przywrocic do zycia. Kupisz to zaryzykujesz moze trafisz na dobry egzemplarz.

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano

Dzięki za info.

Dostałem od sprzedawcy dodatkowe zdjęcia wad. NIestety blacha sfatygowana w wielu miejscach .szpachlu strasznie duzo-odpryski. :?

Szkoda bo moze motor by chodził.

Brawa dla sprzedawcy za uczciwość :clap:

pozdrawiam i szukam dalej..

Opublikowano
Witam!

Interesuję się tym pojazdem.

http://moto.allegro.pl/item196128135_bmw_535i_m_pakiet_instalacja_gazowa_nie_przega.html

co o nim myślicie?

pozdrawiam!

Wydaje mi sie ze to auto nie miało lekkiego żywota, zmieniona kierownica któe w ogóle nie pasuje w srodku skóry popekna ale to szczegół szeroki grill w tym roczniku, sadze ze jeździł tym jakis małolat albo ktoś kto lubil sobie poszaleć, ale to może tylko wrażenie moje :mad2: i w dodatku z gazem to jak byla katowana i do tego jeszcze na gazie to odpuść sobie jesli hccesz koniecznie gaz to kup bez gazu doprowadz auto do stany dobrego technicznego i zalozsam gaz zaoszczedzisz sobie problemow

Opublikowano
Ciekawe czym kieruje sie człowiek montujący taką kierownicę do samochodu :?: :wink:

" _______

/________\

OO=[][]=OO > ///M-POWER

[#]--------[#]

Opublikowano
hehehe piszecie że w/w autko miał ktoś kto lubi poszaleć, a kto nie lubi z takim silnikiem. Można nie szaleć takim autem?? Po co ktoś kupuje auto z takim silnikiem w dodatku tylu letnie? Żeby pochwalić się sąsiadowi 15 letnim BMW bo ma 3.5 litra silnik? Potem ciągnie się po mieście żeby jak najmniej spaliło i dziadki z astry 1.4 trąbią na niego. Dla takich 518 - 520 spokojnie wystarcza i stać ich na eksploatacje.
Opublikowano
Żle się wyraziłem, wiadomo jesli masz taki motor to nie da sie jeździć spokojnie, jednak jak patrzę na tą kierownicę i tak ogólnie zalatuje lekką tandetą. A swoją drogą komuś wydawało się że ma sportowy bolid czy co?? Bo nie rozumiem intencji właściciela???
Opublikowano

no ladne bmw to u gory ale cos za tanie :? a co do samego wyglady to nie wiem co chcecie bmw 5 to wkoncu klasa wyzsza powiecmy limuzyna to po co

oklejac ja plastikiem a co do koloru to polecamczerwony do 5 bajkaaa na 4 kolkach