Skocz do zawartości

Czy kasowanie OLI SERVICE jest bezpieczne??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na poczatku powiem, ze szukałem i wiem jak kasować oli service ale nie znalalem odpowiedzi na inne moje pytanie.

Chcialem sie dowiedzieć czy komus kiedy spier.... sie samochod po tym jak kasowal wlasnie owy OIL SERVICE. Wiem ze pytanie jest z serii głupich ale chce sie dowiedziec czy oszczedzajac te 20 zloty moge wpasc w jeszcze gorsze koszta.

Przy okazji chcialem sie dowiedzieć czy możla osobno skasować oil service i osobno inspection wraz z zegarkiem (wymiana plynu hamulcowego) czy niestety kasuja sie jednoczenie oba??

Za odpowiedzi dziekuje.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wszystko już było,użyj funkcji szukaj.Jak zrobisz tak jak to jest tam opisane,nic nie może się popsuć.Poprostu odpowiednie piny trzeba połączyć.
Opublikowano

Tak, ktos opisywal jeden przypadek jak cos przepalil, dokladnie nie pamietam co...

Ale nie ma co sie bac, kup taka probowke z zaroweczka na 12V z hipermarketu (w razie zwarcia nic nie spalisz), i znajdz dokladnie odpowiednie piny. Pamietam ze za pierwszym razem bym sie prawie podpial pod pin sasiadujacy bo kolejnosc opisow (numerkow) mi sie powaliła.

Po prostu podłączaj się uważnie i będzie ok :wink: po calej operacji powiesz ze to banalna sprawa...

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane