Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK W TEMACIE NAJLEPEIEJ KRAKÓW, WIELICZKA, NIEPOŁOMICE !!!

Jestem od nie dawna posiadaczem BWM E39 523 1997r. Zastanawiam sie nad instalacją LPG. kogo moglibyście polecic a najlepeij może wśród Was jest ktoś kto ma dokładnie taki sam model i gdzie zakładaliście gaz???? jezeli macie to prosze o podpowiedż jaką ta instalację założyc ZEBY NIE BYŁO PROBLEMÓW PÓŻNIEJ Z SAMOCHODEM !!!!!!!! z GÓRY DZIĘKUJE

Opublikowano
Kraków ul. Beskidzka. Można porozmawiać, swojego czasu podobno tylko oni włożyli gazownie do 750-tki ( tak, że to jeździło jak Pan Bóg przykazał)
Opublikowano

Zapraszam do Mnie może to nie Małopolska ale gwarantuje, ze bedziesz zadowolony z profi montazu u Ciebie można już nieco spaprać ...

Info poszło na priv. Jak cos to dzwoń 698 629 709

Opublikowano
Kraków ul. Beskidzka. Można porozmawiać, swojego czasu podobno tylko oni włożyli gazownie do 750-tki ( tak, że to jeździło jak Pan Bóg przykazał)

Witam! Dzieki za podpowiedz, byłem na tej Beskidzkiej i rozmawiałem z gaziarzem, zapewniał ze będzie dobrze jak założe gaz i nie bedzie problemów, faktycznie zakładają gaz do BMW, no cóż termin ustalony jak założą to sie zobaczy. Mam nadzieje ze nie pożałuje. Pozdrawiam

Opublikowano
Witam! Panowie samochód oddany w dniu dzisiejszym do istalowania LPG na wieczór będzie do odebrania. Po odebraniu napisze swoje refleksje. Gaz montuje na Beskidzkiej w Krakowie.
Opublikowano
Znam tych gaziarzy, jak jeździ autko ?? Bo coś nie relacjonujesz nic.

Witam nic nie pisałem bo nie miałem jeszcze o czym. Ale przejechane pełne kilometry i musze stwierdzis na dzień dzisiejszy ze jest SUPER. Wogóle nie czuje róznicy, może to pozornie, ale jak na razie nie poczułem jakieś większej różnicy. Założyli w jeden dzień i zgodnie z umową. Na sto kilometrów mieszanej jazdy bierzę 13,5 do 14 litrów gazu podkreślam mieszana jazda. po samym mieście jeszcze nie próbowałem. JAK NA DZIŚ JESTEM ZADOWOLONY, TRZEA WIĘCEJ POPJEŻDZIC, ALE MYŚLE ZE NIE BĘDZIE PROBLEMÓW. Ustawienie mapy gazu komputerowo, ściagany kolektor, wlew pod klapką, zbiornik zamiasta koła zapasowego, w zbiorniuku mieści sie 48 litrów gazu, czyli na zbiorniku min można 300 km zrobić. POZDRAWIAM.!!!!! :mrgreen: :dance:

Opublikowano
No to widze że kolega PIOTRUS sie postarał musze podjechac do nie go i go pochwalic ze nie dał plamy on jako jeden z nielicznych zagazował e32 750 ktora naprawde dobrze jezdzila, :twisted2:
Bandit Machine Wagon
Opublikowano
Tel.do PIOTRKA właściciela 502-821-874 powiedz ze masz ten telefon od Jarka Który pracował w POLMOTORSIE w sklepie z czesciami do mercedesa
Bandit Machine Wagon