Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam u siebie w przednich fotelach takie śmiaszne małe wajchy od wewnętrznej strony fotela (od strony tunelu środkowego), których zastosowania znaleźć nie mogę. Mają śmieszny kształt i są raczej tandetnie wykonane...

katapulta to nie jest - moja miła po przesunięciu w jej fotelu nadal na nim siedziała :D

pzdr. i dzięki z góry za wszelkie sugestie,

Jędrek

radocha z jazdy!
Opublikowano

Hmm - u mnie od strony tunelu jest tak mało miejsca, że nawet jakby wajcha była, to bym i tak ręki tam nie wsadził, żeby ruszyć - czy to może jest wyżej - "na widoku"?

A może to nie wajcha, tylko coś jakiś oderwany od spodu element fotela?

Bo fotele masz zwykłe?

Opublikowano

To wysuwane z przodu Drodzy Koledzy to jedno, ale te wajchy, o których mówię są MIĘDZY FOTELAMI, kolejno - przy fotelu kierowcy po prawej stronie obok siedziska, od strony pasażera po lewej stronie obok siedziska...

są schowane dość głęboko, ale można je w miarę wygodnie przesuwać (góra/dół), rzecz w tym, że nie bardzo widzę jaki mają wpływ na ustawienie fotela...

czy ktoś wie co to?

radocha z jazdy!
Opublikowano

właśnie sprawdziłem - te wajchy są wywinięte śmiesznie do góry i są zaokrąglone.

nikt nie wie co to? :D

radocha z jazdy!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi i też to jest u mnie ale to na pewno nie żadna wajcha.

Co albo do czego to jest nie mam pojęcia.

Opublikowano
może w Twoim aucie była katapulta, ale poprzedni wlaściciel ( tajny agent) wymontował cały sprzet przed sprzedażą :lol: