Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie jak moge ja ładnie stuningować?? juz zakupiłem alu;p mam bordową e34 combi z 94roku

mam w niej drewno skóre a z zewnątrz jest szeroki grill alu dodatkowo jest troche obnizona;d co moge jeszcze zrobic dosc tanim kosztem?? niechce przyciemniania;d

Opublikowano

mnie osobiscie podoba sie tzw.GERMAN STYLE

tzn . nisko , szeroko , bez zbednych bajerow , spojlerow i tym podobnego badziewia , z wypasionym wnetrzem , fajnymi laczkami

ta czarna z niemiec jest kozak ale sam chyba przyznasz ze bez tych przyciemnionych szyb to nie byloby takiego efektu

chociaz to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje

Opublikowano
bradzo ładny ten tds, w bmw wystarczą ładne felgi zeby samochód ładnie wygladał. Do tego zadbany lakier i lekkie obniżenie i czego chcieć wiecej?? Wtedy sie samochód prezentuje... zacnie :D
Opublikowano

Apropos ciemnych szybek- mam wiśniową ( calipsorot metalic ) E34 Turing i ostatnio zrobiłem wszystkie szybki ciemne ( poza przednią :D ) drzwi przednie 30% prześwitu, a reszta 15%. Wygląda to rewelacyjnie a w żaden sposób nie przeszkadza w jeździe nawet w nocy ( pod warunkiem że ktoś zainwestuje w dobrą folie ).

Przyciemnianie Turingów- polecam

Opublikowano

No akurat w moim przypadku zrobił mi to znajomy, który zajmuje się przyciemnianiem. Zrobił to kozak folią i kosztowało mnie to 300 zł, ale z tego co widze mieszkamy od siebie troche za daleko, tak więc on Ci tego nie zrobi.

A 450 za wszystkie szyby to też nie jest zła cena ( jeszcze kwestia jakości folii), bo np znajomi robili : Volvo v40- cały 800 zł, Merc ML cały 1500 zł i to folia a nie piec. Czyli 450 to jeszcze spoko.