Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Musze wymienic chłodnicę cieczy.

mam do wyboru chłodnicę za 350 zł (taka jak na allegro) i za 490zł ponoć bardzo dobrej firmy.

Którą wybrać? Lepiej dopłacić czy brać tą tańszą? Różnica to 140zł także nie mało. Oczywiście wszystko nówki.

Z góry dziękuję Panowie.

Opublikowano
a pytales ile kosztuje w BMW,czasami maja taniej niektore czesci niz na allegro.Zanim cos kupie pytam w serwisie,bo juz sie przekonalem ze warto.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Zadna uzywka :nienie: ...bedziesz mial lipe, wlasnie przed chwila skonczylem u sibie operacje zmiany chlodnicy :) Kupilem dobra "podrobke" za 320 zeta :), oczywiscie byl BEHR (montowany jako oryginal w BMW) na ale za 550 zeta, czyli tyle co pol mojego silnika :mrgreen: ...kup tansza, napewno Ci posluzy

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Witam

mam do wyboru chłodnicę za 350 zł (taka jak na allegro) i za 490zł ponoć bardzo dobrej firmy.

Którą wybrać? Lepiej dopłacić czy brać tą tańszą? Różnica to 140zł także nie mało. Oczywiście wszystko nówki.

Z góry dziękuję Panowie.

a co się stało z Twoją chłodnicą? Pękł plastik czy rdzeń? I nie baw się w używki szkoda czasu i pieniędzy
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano
Ja zakladalem taka za 320zl podróbkę rok temu, w sumie bylem zmuszony bo nigdzie indziej nie dalo sie dorwac takiej dluzszej od normalnych jak jest u mnie. Mimo ze sceptycznie do niej podchodzilem mimo roku gwarancji to teraz twierdze ze warto bylo :cool2:
Opublikowano
Witam

Z góry dziękuję Panowie.

a co się stało z Twoją chłodnicą? Pękł plastik czy rdzeń? I nie baw się w używki szkoda czasu i pieniędzy

Tak pękł plastik przy górnym wężyku i jeszcze mam ubytki płynu z okolic zbiorniczka od dołu-dość duże.

Opublikowano

Wymieniłem na ten model - http://moto.allegro.pl/item191787374_bmw_seria_3_e36_chlodnica.html

...czas hm ...bawiłem się z tym troszkę ale tylko dla tego że potrzebowałem przepłukać układ i spuścić cały stary płyn z bloku silnika...dzisiaj było + 30 i dałem troszkę w gaz aby sprawdzić czy wszystko jest ok .....i o udało się :cool2: żadnych wycieków wszystko gra i buczy .....Polecam gościa zna się na tym co sprzedaje i nawet sam do mnie podjechał z towarem ale tylko dla tego że okolice Wawy ....