Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Montowal ktos podlokietnik w fotel ? Widzialem tez takie cudo wkladane miedzy fotele w konsole. Musze cos miec bo zwariuje :)

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Ja sobie założyłem podłokietnik. Ale założyłem oryginalny do fotela, który go nie miał :(

Jeśli masz podłokietnik razem z mocowaniem to ściągasz sobie tylną część oparcia (tą sztywną) i masz od tyłu dojście do stelaża. Wtedy montujesz sobie mocowanie podłokietnika (fotel jest przystosowany nawet jeśli nie ma podłokietnika). Następnie robisz sobie otwór w panelu, który wcześniej zdjąłeś (najlepsze jest wiertełko koronowe) tapicerkę aby nie strzępiła się na brzegach wystarczy że opalisz np. zapalniczką. Następnie składasz fotel, i na koniec zakładasz podłokietnik na swoje miejsce i gotowe. Z dwoma fotelami powinieneś sobie poradzić w ciągu godziny ;)

PS 1

Przy zakładaniu podłokietnika dobrze ustaw "zamek" w nim który go blokuje w wybranej pozycji abyś mógł sobie ustawiać jego wysokośc lub go składać ;) Chwila obserwacji przed założeniem i bez problemu zaczaisz jak ma być ;)

PS 2

Gdybyś chciał kupować podłokietniki sobie do auta to w przypadku oryginałow do e32/e34 nie ma różnicy czy jest to lewy czy pray. Jest on symetryczny i można go założyć na dowolny fotel.

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
a czy byly podlookietnik do fotela e30??tez bym chcial cudo zalozyc.

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
a czy byly podlookietnik do fotela e30??tez bym chcial cudo zalozyc.

Raczej nie było...przynajmniej się do tej pory z czymś takim nie spotkałem w E-30-stce. (nie mam na myśli własnej ingerencji) :wink:

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

Oryginał w ASO ok. 900-1050zł sztuka (ta górna granica to w skórze).

Do E30 o ile się nie mylę nie było takowych.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

tak w temacie podlokietnika to mysle nad takowym do e36, wnetrze w skorze, widzialem u goscia na allegro takie montowane w konsole ale od e46, twoerdzie ze to e36 tez podejdzie, ale jakos nie bardzo chce sie przekonac ze jest inaczej :-)

czy ktos montowal cos takiego u siebie?

528iA Touring pali srednio:

http://images.spritmonitor.de/166705_5.png LPG/Pb95

• Członkowie klubu
Opublikowano
tak w temacie podlokietnika to mysle nad takowym do e36

Kup po prostu taki podlokietnik od E36. W gazetach sa ogloszenia - ja tak kupiłem do swojego auta. Z 2-3 lata temu - z całą konsolą środkową (jest troszkę inna - siłą rzeczy) zapłaciłem 350 zł.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png