Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiadomo było jak co roku :wink: A tym czasem LPG dziś tankowałem po 1,69 i ta mina gostka obok jak płacił za litr beny 4,15 :lol: :duh: Gaz to zło :dance:
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
U mnie niestety 1.81, ale 4.59 to i tak ....... :mrgreen:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Wiadomo było jak co roku :wink: A tym czasem LPG dziś tankowałem po 1,69 i ta mina gostka obok jak płacił za litr beny 4,15 :lol: :duh: Gaz to zło :dance:

Sorry ale gdzie na Śląsku płacisz 1,69 zł? Arge?

Jeśli ktoś z Was jeździ drogą 79, to w Mysłowicach na BP mieli drugi raz z rzędu w niedziele wieczorem cene 1,75 zł (dla mnie tanio). Ale oni mają tanio tylko w weekend. Przyważnie schodzi też do tego poziomu Shell i Orlen które są obok.

Ja kiedyś tankowałem do pełna LPG 49 l... zapłaciłem jakieś 88 zł. Zrobiłem na tym 330 km w cyklu mieszanym, choć auto nie chodzi do końca jak trzeba (i wydaje mi się że i tak pali z 10% za dużo...); obok mnie tankował gość Matiza za 100 zł; pomyślałem sobie badziewiaste auto, małe, niebezpieczne, niewygodne, brzydkie, wolne, a do tego żeby "wycisnąć" 15 sekund od 100 km/h trzeba biegi zmieniać... a ja mam poniżej 10 kiedy sobie zechce :-) A pali tyle samo... oczywiście wiem że BMW to nie Matiz i koszty utrzymania w BMW wyższe, części ze 2-3 razy droższe ale mechanik już wiele więcej nie weźmie jeśli jest kumaty i uczciwy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak przy okazji w Katowicach, gdzieś w okolicach Bogucic jest tani LPG... tylko niewiem gdzie :P widziałem kiedyś jak tam pobłądziłem... zna ktoś tą stacje? Na jakiej ulicy to jest? :) Pamiętam że było tam z 10 gr taniej niż najtaniej jak widziałem przy drogach tego dnia.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ciekawe jaka jakość....niestety rzadko kiedy niska cena idzie w parze z wysoką jakością
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • 2 tygodnie później...