Skocz do zawartości

wzięcie za darmo beemki???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy warto za darmo wziąć beemkę 1991 r. 318i E36 z Niemiec. Blachy zdrowe, komplet alufelg dodatkowo, ale ona ma kłopoty z jechaniem: szarpie i ma mało mocy :( jestem babą i się na tym nie znam... POMOCY! Boję się, żeby się nie wpędzić w jakieś koszmarne koszty :doh:
Opublikowano
za darmo oczywiscie zawsze ja mozna odsprzedac....... a co do naprawy w najgorszym p[rzypadku zawsze mozna kupic silnik i wcale nie sa to koszmarne koszty
POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
bierz smialo i sie nawet nie zastanawiaj! :cool2:
Opublikowano
jak naprawa okaże się nie opłacalna to zawsze możesz puścić to na części
Opublikowano
czy warto za darmo wziąć beemkę 1991 r. 318i E36 z Niemiec. Blachy zdrowe, komplet alufelg dodatkowo, ale ona ma kłopoty z jechaniem: szarpie i ma mało mocy :( jestem babą i się na tym nie znam... POMOCY! Boję się, żeby się nie wpędzić w jakieś koszmarne koszty :doh:

Jak Ty nie chcesz to daj namiary ja po nią podskoczę :)

Opublikowano
Czlowieku nie zastanawiaj sie wogole..... :P
BMW- Bedziesz Mial Wrazenia
Opublikowano
"Darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada" nie slyszalem zeby jeszcze ktos stracil na czyms co dostal za darmo( chyba ze po pysku)

to ja bede przykladem :oops: ofiarowano mi kieeedys dawno temu SIROCCO 2,8....straty to ...masa pieniedzy wtopiona w czesci i paliwo,stracone godziny w kanale ,za to MIALEM nadzieje IZ TO bedzie w koncu jezdzilo .... i przyorana psyche :mrgreen:

Opublikowano
Brać za darmo, niech jakiś mechanik oglądnie - jeżeli warto naprawiać to naprawić, a jeżeli nie, to sprzedać - tak czy tak zawsze do przodu.
Opublikowano
  • Autor
Dziękuję wszystkim - za Waszą namową wezmę ją; najwyżej zainwestuje tylko w transport :clap:
Opublikowano

Widziałem dawno temu w gazecie ogłoszenie sprzedaży Lancii Delty Integrale która była w nienajlepszym stanie:

"Płacisz za legendę - auto dostajesz gratis"

W tym przypadku auto może nie jest legendą, ale za to gratis.