Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Chciałbym coś zmienić żeby chodziła trochę"lepiej" czyli głośniej.Co polecacie?Końcowy tłumik czy może sama końcówka wystarczy?
Opublikowano
wywal katy (ale one sa chyba przed sondami wiec raczej odpada) i srodkowe tlumiki i wstaw albo rurki albo strumienice. Moze nie poprawi to osiagow albo uczyni to nieznacznie ale dzwiek bedzie troszke glosniejszy jednak nienatarczywy.
Jestem jak Media Markt.... Nie dla idiotów :P
Opublikowano
jak masz zdrowy wydech i nie musisz przy nim grzebac to daj sobie spokoj, nie rob z pieknego auta tandetnej pierdziawki z allegro, jak masz za duzo kasy to ja zachipuj bedziesz chociaz mial wiecej koni, podejrzewam ze jak jedziesz do odcinki to i tak ja pieknie slychac, tyle ze masz wyciszone wnetrze....
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Polecam końcowy Supersprinta, miałem w e46 328i i było rewelacyjnie w kabinie praktycznie nic nie było słychać, a na zewnątrz przepiękny dźwięk sześciocylindrówki.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano
Dzięki za rady.Po świętach jade do firmy Kaliński koło Poznania.Słyszłem że specjaliści od wydechu.Zobaczymy co zaproponuje
Opublikowano
witam mam Supersprinta i powiem ci ze brzmi jak autko o duzej pojemnosci,chodzi cichutko ale jak sie depnie :dance: to jest muzyka :mrgreen:
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
witam mam Supersprinta i powiem ci ze brzmi jak autko o duzej pojemnosci,chodzi cichutko ale jak sie depnie :dance: to jest muzyka :mrgreen:

W tej 318? Sam tłumik, czy cały wydech? Trochę to chyba kosztuje :lol:

Opublikowano
Żaden specjalista nie zrobi tak jak Supersprint czy inne renomowane firmy, przerabiałem ten temat w e36 328i i za każdym razem było za głośno.
Opublikowano
Ja kupiłem z wydechem zrobionym cały zmieniony, po dłuższej jeździe mam stado bąbowców we łbie ,

Sambo mą religią mata moim niebem

"Rickson"

Opublikowano

Ludzie co wy wogóle za brednie wypisujecie, mgmotorsport zrobi lepiej niż SuperSprint, jak mi zrobili do e36 328i to po dwóch tygodniach założyłem oryginalny tłumik, później zamieniłem na końcowy od M3 i było idealnie.

Nie chcę, żeby kolega za miesiąc pisał że wywala układ wydech. i zkłada seryjny. Z resztą wybór właściciela ja mówię jak jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam wrażenie, że gadasz od rzeczy. Do tej pory o MGMotorsport słyszałem same pozytywy. Chłopaki robią wydechy do Porschawek, Jagów i innych fur wartych po parę dużych stówek. Z terminami u nich też ciężko. Wszystko to wskazuje na to, że w tym co robią są nieźli.