Skocz do zawartości

DYLEMAT HELP !!! Jaki silnik przy zakupie 7 e-32???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest tanie bo nie kazdego stać na eksploatacje tego silnika!!!! no i spalanie jest gigantyczne !!! ale za to komfort nie do porównania no i to zawsze bedzie V12

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Jestem ciekaw ilu z ludzi ogłaszajacych stwierdzenie,ze M70 to jednyny słuszny silnik w E32 , jechało zdrową 740 tką... :roll:
Opublikowano
jest tanie bo nie kazdego stać na eksploatacje tego silnika!!!! no i spalanie jest gigantyczne !!! ale za to komfort nie do porównania no i to zawsze bedzie V12

dokladnie - tylko v12 daje komfort - i zaden inny silnik ... np 735 to kaplica - 0 komfortu ...

posiadacze m70 mnie rozbrajaja :wink:

Opublikowano
le za to komfort nie do porównania

taki sam jak w 730 R6 ....

Opublikowano
Mysle ze dla Ciebie rzedowa szosteczka M30... nie bedzie zla.Jesli chcesz komfort to oczywiscie bedziesz mial,mozna tez odrobine pocisnac jak trzeba.Najlepiej to ,w miare mozliwosci, musisz sie przejechac jedna i druga a pozniej ocenic koszty eksploatacji (nie tylko spalanie) i bedziesz wiedzial co i jak.

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano
Moim zdaniem 3,5 bedzie w sam raz, mam od niedawna i narazie nie narzekam, troche duze spalanie ale za to jaka przyjemnosc z jazdy.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Temat się zakopał aż na 10 stronę ale odkopuję :) ponieważ :

Bardzo dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na moje pytania :modlitwa:

Jestem już szczęśliwym posiadaczem BMW 7 :mrgreen: ale miałem mały zastrzyk gotówki i kupiłem 730i E-38 :dance:

Na razie jestem na etapie rozpracowywania co i do czego i bardzo mi się podoba to forum dzięki któremu dużo już sie dowiedziałem ale nadal nie wiem jak korzystać z telefonu a raczej jak ustawić głośność itp.

Jedyna słuszna marka samochodów to BMW :-)