Skocz do zawartości

DYLEMAT HELP !!! Jaki silnik przy zakupie 7 e-32???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest tanie bo nie kazdego stać na eksploatacje tego silnika!!!! no i spalanie jest gigantyczne !!! ale za to komfort nie do porównania no i to zawsze bedzie V12

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Jestem ciekaw ilu z ludzi ogłaszajacych stwierdzenie,ze M70 to jednyny słuszny silnik w E32 , jechało zdrową 740 tką... :roll:
Opublikowano
jest tanie bo nie kazdego stać na eksploatacje tego silnika!!!! no i spalanie jest gigantyczne !!! ale za to komfort nie do porównania no i to zawsze bedzie V12

dokladnie - tylko v12 daje komfort - i zaden inny silnik ... np 735 to kaplica - 0 komfortu ...

posiadacze m70 mnie rozbrajaja :wink:

Opublikowano
Mysle ze dla Ciebie rzedowa szosteczka M30... nie bedzie zla.Jesli chcesz komfort to oczywiscie bedziesz mial,mozna tez odrobine pocisnac jak trzeba.Najlepiej to ,w miare mozliwosci, musisz sie przejechac jedna i druga a pozniej ocenic koszty eksploatacji (nie tylko spalanie) i bedziesz wiedzial co i jak.

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano
Moim zdaniem 3,5 bedzie w sam raz, mam od niedawna i narazie nie narzekam, troche duze spalanie ale za to jaka przyjemnosc z jazdy.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat się zakopał aż na 10 stronę ale odkopuję :) ponieważ :

Bardzo dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na moje pytania :modlitwa:

Jestem już szczęśliwym posiadaczem BMW 7 :mrgreen: ale miałem mały zastrzyk gotówki i kupiłem 730i E-38 :dance:

Na razie jestem na etapie rozpracowywania co i do czego i bardzo mi się podoba to forum dzięki któremu dużo już sie dowiedziałem ale nadal nie wiem jak korzystać z telefonu a raczej jak ustawić głośność itp.

Jedyna słuszna marka samochodów to BMW :-)