Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanowne Grono,

Jak wszyscy wiemy dzisiaj pierwszy dzien wiosny, a tu za oknami...

http://img86.imageshack.us/img86/5779/obraz083mm4.jpg

Chcialem disiaj na trase wyskoczyc BMW (od zakupu dalej niz 30 km nie bylem...), a tu zmuszony jestem jechac 4x4.

A jak u Was wiosna ?

Opublikowano

Wiosna? Ja tam nie widzę różnicy - od przynajmniej pół roku (z małymi wyjątkami) pogoda jest taka sama -> temperatura 5-10 C, jeden dzień słońca na 6 dni deszczu - i tak minęła jesień, zima, a teraz wiosna i to samo...

Chciałbym coś przy samochodzie zrobić, a tu leje i leje i leje... głównie w weekendy oczywiście...

Opublikowano
U mnie od dziś słoneczko :mrgreen: chłodno, ale jasno i ma sie utrzymać :cool2:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
A u mnie od samego rana pada i chyba już tak będzie przez cały tydzień a przedtem było ładnie nawet :mad2: :mad2:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Pada. Klasycznie będzie padać przez 4 kolejne miesiące. Potem 2 tygodnie słońca, oczywiście w kratke z deszczem, żeby nie było za fajnie, a potem jesień czyli deszcz, zima - deszcz ale jest jeszcze zimniej i znowu wiosna.. deszcz.
Opublikowano

Witam a u mnie wiosna już od dawna ....

temp. utrzymuje się w okolicach 15-20 stopni ...no nie powiem pojawiają się przelotne opady ale generalnie jest super:)

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano

u mnie snieg na slasku

Moja Beti wczoraj pod dom nie umiala podjechac na letnich oponkach. ubrudzilem ja z blota i sniegu ze wygladala strasznie .

umylem ja na igielke i do garazu. Druga moja osobowka VEctra tez stoi i nie wyjezdzam bo nie ujade na letnich i szerokich oponach daleko .

POzostal mi polonez :(

Ogolnie porazka ale nie bede zmianial na zime na te pare dni .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
A u mnie juz dawno wiosna.Wsumie to od 2 tygodni po 12-17 stopni bylo,choc w popniedzialek napralo ze 3 cm sniegu,a dzisiaj znowu sloneczko i 14stopni :8) :cool2:
Opublikowano
Pada. Klasycznie będzie padać przez 4 kolejne miesiące. Potem 2 tygodnie słońca, oczywiście w kratke z deszczem, żeby nie było za fajnie, a potem jesień czyli deszcz, zima - deszcz ale jest jeszcze zimniej i znowu wiosna.. deszcz.

Weź mnie nie strasz :worried:

Opublikowano
W Wawce w przyszły tydzień zero deszczu i temperatura powyżej 10 stopni - wreszcie!!! - a mam sporo rzeczy do zrobienia - nowe radyjko już tydzień na założenie czeka...

a w garazu nie umiesz zalozyc :mrgreen:

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
W Wawce w przyszły tydzień zero deszczu i temperatura powyżej 10 stopni - wreszcie!!! - a mam sporo rzeczy do zrobienia - nowe radyjko już tydzień na założenie czeka...

Tez czekam na cieple dni, bo kupilem aktywna piane do mycia auta i ciekaw jestem czy to naprawde dziala...