Skocz do zawartości

Ile kosztuje kpl. skórzana tapicerka ? Kto wie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze ktos wie ile trzeba zaplacic za absolutnie kompletna tapicerke do E32.

Mam na mysli wszystko , poczynajac od foteli , po tapicerke drzwi , konsole srodkowa , schowki . Czyli to wszystko co jest powleczone skora. Oczywiscie z pelna elektryką.

Bede wdzieczny za podpowiedz.

Opublikowano
Poweim Ci ze do E-34 obicie foteli i drzwi to cenia od 3000 do 3900
...
Opublikowano

EEeeee.... Bez przesady..... 8)

Z rozbitka to mozna i po dyszke kupic komplecik, tyle ze np moze byc fotel kierowcy troche zjechany, ale zawsze mozna cos pokombinowac. Ostatnio moj koles mi za 700 zl chcial sprzedac bialy komplet z M5

W BMW Blisko Masz Wszędzie
Opublikowano

Więc tak jestem w temacie, bo się nie dawno tym interesowałem. Nowa- jeżeli chcesz idealną min 2800- taniej nie znajdziesz.

Używaną widziałem na allegro- jeszcze chyba jest ale biała do e 32- komplet 1100. Ale już trochę użyta stan oceniłbym na dobry- po zdjęciach.

Sam szukałem do swej beci e 34, i wiem, że ładną ciężko kupić, chyba że czarną, to zdarza się trafić. Ale jeżeli masz spotr fotele i chcesz np. szarą to już gorzej.

Osobiście wybrałem pierwszą opcję- bolało przy kasie ;) ALE JESTEM ZADOWOLONY. TERAZ AUTKO WYGLĄDA JAK NOWE :)

WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE.

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano

gdzie mzona kupic nowa tapicerke??? za tyle? chodzi o obszycie?

czy komplet siedzen?

ja mam skore czarna, z tym ze zmienil bym sobie na recaro

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Oczywiście pisząc nowa (skórzana tapicerka) miałem na myśli szycie boczki, fotele, kanapa. Sorry za nieprecyzyjność.

Aha a do Autowikomu (patrz adres wyżej) dzwoniłem i nie mieli ciemnej szarej do e 34 używanej. :(

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
www.javacardesign.com

kto znalazł na tej stronie coś więcej poza 2 panienkami i nastoma zdjęciami foteli samochodowych...???

Chodzi mi o jakiś adres, telefon itp.. 8)

Jakiś inteligent projektował stronę... :lol: albo ja nie jestem na tyle bystry by odszukać adresu... :(

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

• Członkowie klubu
Opublikowano
www.javacardesign.com

kto znalazł na tej stronie coś więcej poza 2 panienkami i nastoma zdjęciami foteli samochodowych...???

Jakiś inteligent projektował stronę... :lol: albo ja nie jestem na tyle bystry by odszukać adresu... :(

Ja znalazłem :D Trzeba wejść w pełną wersję strony i po najechaniu na środek kierownicy pokazuje się adres...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Chodzi mi o jakiś adres, telefon itp..

Jakiś inteligent projektował stronę... albo ja nie jestem na tyle bystry by odszukać adresu...

Prosze bardzo:

Kontakt

tel. 0-606-300-900

fax.0(prefix)542-881-600

87-615 Łochocin 6

k.\Włocławka

PS. Zrob tak: wersja pelna\POZNIEJ klikasz na logo CAR DESIGN i po klopocie...

Pozdr,

Radek

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
www.javacardesign.com

heh wszystko jest - ich skory sa extra - mnogosc kolorow - przykladowa cena jak bylem zainteresowany to 4000 tys za obszycie calej E30 - lacznie z dachem i deska rozdzielcza

A numer telefonu jest nawet na zdjeciu z panienkami :) wystarczy sie przyjzec :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Marc, co się stało? chcesz wymieniać tapicerkę, z tego co pamiętam poza plamą na siedzisku pasażera od tyłu trudno było się do czegoś przyczepić. nie mówiąc, że twoja skórka to nie byle napletek zająca, nie sądzę, żebyś za normalna kasę (3-6kzł) kupił cokolwiek porównywalnego, może jednak profesjonalna renowacja?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Kupilem niedawno fotele i kanape od E-34 i dalem naprawde malo - 400 za komplet - fakt ze fotel kierowcy jest troche zjechany ale to sie zrbobi i komplecik bedzie ladny - kremowa skorka :)
...