Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2002r. to chyba jeszcze przed liftingiem, a tutaj samochód jest po liftingu, sprawdź czy nie był bity...

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Członkowie klubu
Opublikowano
Jak dla mnie to jakaś podejrzanie niska cena, ale uważam że warto obejrzeć jeżeli Ci się podoba...

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
Nie jestem pewien ale czy w m-pakiecie nie bylo sportowych foteli.Bo na zdjeciu sa normalne .No i ta cena.
Opublikowano

cena dziwnie niska - na zdjęciu dokładnie nie widać, ale sądzę, że ma regulację poziomu świateł, a w opisie xenony

poza tym zegary od benzyny - nie wiem, ale wydaje mi się, że należałoby ostrożnie do tematu podejść.

Opublikowano
No właśnie, te zegary od benzyny to jakiś absurd. Poza tym też wydaje mi się że jest tam regulacja wysokości świateł - której w xenonach być nie powinno...

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
ale przeciez cena minmalna nie zostala osiagnieta.... wiec nie wiadomo ile dokladnie ta bmw kosztuje. jezeli sie myle to mnie poprawcie.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano

Ale z zegarami to jest naprawdę jakiś dziwny motyw. Jak diesel może mieć zegary od benzyny... :duh:

może im się zdjęcia autek pomyliły :lol:

Co do ceny to zgadza się, nie wiadomo bo minimalna nie osiągnięta.

Opublikowano
Zdjecia raczej im sie nie pmylily z tego co mozna zobaczyc to wydech ma od 320d ale nie jest to zbyt wyrazne.Dziwny wynalazek :shock:
Opublikowano
Nie ma co gdybać tylko dzwonić i pytać ewentualnie oglądać. Zapytaj o zegary, ciekawe co na to właściciel.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano

M-Pakiet nie jest w tym aucie oryginalny. Tak zle spasowanego tylniego zderzaka dawnego nie widzialem.

Pozatym M-Pakiet mial M-kierownice, shadow line - lakierowane obramowania okien a nie matowe, sportowe siedzenia, inne felgi, zegary z M logo i cala liste dodatkow, ktore trzeba wziasc z M a inne nie sa dostepne bez Pakietu.

Opublikowano
mi sie ta bryczka nie podoba m pakiet chusteczkowy widac na pierwszys rzut oka ze jest dokałdany ogolnie wygląd mi nie pasuje... nie ma chromu w szybkach a zdarzak do kitu wygląda i jakoś tak sie nie komponuje z felagmi... a co do liczby koni to widac ze był chip :mrgreen: a na to bym uważał nie wiadomo jak poprzednik dbał o autko z tą mocą :worried: jedyne co mi sie podoba to wykończenie wnętrza