Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaawansowanych beemkowiczów chciałbym się poradzić w temacie nabycia bryczki która mocno cieszy moje oko.

Interesuje mnie 3-ka w starej budzie. Zastanawiam sie nad nabyciem takiej z rocznika '89-'91.

Plisss o info czy warto wchodzic w taką beemkę??Chciałbym do niej założyć gaz bo dużo km śmigam, więc interesuje mnie też temat na jakim silniku najlepiej ten gaz będzie latał.

Jak wysoki jest koszt utrzymania w porządnym stanie takie 3-ki (chodzi mi o częsci i bieżącą exploatację)

No i co najważniejsze...czy są to samochody którym warto zaufać pod kątem bezawaryjności. Niestety mam taką robotę, że czy zima czy lato car ma palić i jechać.

No i na koniec gdzie warto szukać takiej 3-ki...u nas w kraju jakaś szarpaną niedawnymi czasy z DDR czy też samemu śmigać za odrę??

thx za wszelakie pomocne info

pzdr

Maćkos

Opublikowano
URZYJ SZUKAJ I SZUKAJ SWEJ 325 W DOBRYM STANIE TECHNICZNYM BĘDZIESZ NAPEWNO ZADOWOLONY :twisted: I nie kieruj sie tym, że duży silnik dużo spali to nie prawda w tym aucie 172 km nie mają co robić jeśli jedziesz spokojnie nie ssą jak głupie 8)
Opublikowano
hehe jezeli potrzebujesz samochodu ktory ma byc nie zawodny i latem i zima to moze 2-3 letni seicento ??, matiz, cos co ma malo latek i jeszcze sie nie zdazylo rozleciec. Chociaz w BMW jest tak ze co by sie nie zepsulo i tak dojedziesz do domu ale jak juz nie chce odpalic to nie pojedziesz nigdzie :lol:
Opublikowano

tak tak weeb thx za konstruktywny pomysł...nie ma to jak samochód w którym się możesz nabawić garba :lol:

Dzięki Tobie sarna1 nabyłem troszke wiecej wiedzy na temat mojej ukochanej beemki :lol: ....szperam tu od rana ale i tak nie na wszystkie pytania znalazłem odpowiedź....wiem na pewno że muszę znaleźć sprawdzonego gazownika bo inaczej polece w kosmos z moim w przyszłości upatrzonym e30.Szperam po sieci i te w PRL-u jakieś zajeżdżone są i troche sie obawiam że mogą się posypać za rok....a te dopiero co szarpniete z DDR-u handlarze chcą puścić z jakimiś trefnymi umowami....mam lekki zgryz, ale pewnie złowię super model jak nie będę się śpieszył.

pzdr