Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jak w temacie najlepiej z okolic Krakowa ale i inne namiary też mogą być bo jak coś to podjadę wyjścia nie mam bo chciał bym to przeglądnąć i poustawiać

Pozdrawiam

Edytowane przez glmno
Opublikowano
thx za info ale nie wiem czy oni mi pomogą no chyba ze udzielą mi informacji na temat firm zaopatrujących się u nich no ale nic zobaczymy
Opublikowano
no i tu jest problem bo nie każdy no chyba ze ja trafiam na samych nie kumatych a dodam że to sekwencja i co dzwonie do gazownika to mówi ze niestety nie da rady :(
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Bardzo proszę odznaczyć w temacie model auta jakiego dotyczy pytanie.

Zapraszam też do lektury Regulaminu.

Krzysiek.

P.S. Witam na naszym forum :D

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hej

z Tym Zavoli - to jakieś jaja - montują a nie ma oficjalnego dystrybutora - jest nieoficjalny w Lublinie ale też jakiś niemrawy

Szukałem podobnie jak Ty kontaktu ale na jesień

Okazało się , że najbliżej W-wy serwisuje Zavoli warsztat oddalony o 60 km w miejscowości Ryki

dam Ci telefon - może Ci tam pomogą - towarzystwo się zna ze szkoleń spotkań itp i wskażą Ci jakiegoś swojego kumpla w okolicach K-kowa

tel 081 8651897 609 451 514

Pozdro

Mario

Opublikowano
byłem Foxe w Krakowie próbowali tak siak nawet dzwonili do lublina i Itak mi nie zrobili nie chce się za choinkę połączyć wiec nie wiem teraz czy do Lublina mykać bo ponoć tam się bawią z kompami czy tam gdzie ty mówisz pod Warszawę
Opublikowano
MarioBigRed a masz namiar do lublina ciekawe czy masz ten sam comi podali bomi podali taki nr tel 081 442 71 77
Opublikowano
a co Ci sie dzieje z tym gazem? ja też mam sekwencję zavoli i kilka problemow z nią przerabiałem już. wiele to tam sie nie da ustawić.
Bring More Women
Opublikowano
no wogule nie moga sie połączyć z kompem od gazu w celu zmniejszenia dawki ale już mykam w piątek do Ryki podobno sa wstanie zobaczymy
Opublikowano
szczerze mówiac to radzę Ci pojechac do Lublina. tam fachowcy są na pewno lepsi a jak czegos nie bedą wiedziec to i tak będą dzwonic do lublina. ale cos mi się wydaje, że na darmo sobie pojedziesz. co sie dzieje z autem?
Bring More Women
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dokładnie warsztat znajduje się w Moszczance 4 km za Rykami - trasa W-wa Lublin - po prawej stronie jadąc na Lublin

Mnie wpięli w kompa i wszystko grało - spokojnie moja sekwencja skomunikowała się .

Warsztat wygląda tak sobie ale właściciel ma pojęcie / mają 3 stanowiska + magazyn części - i z tego co zauważyłem spory ruch .

Ja się z nimi umówiłem na sobotę i rzeczywiście nie musiałem czekać - zepchnęli doraźnego klienta dla mnie bo byłem umówiony.

Za przegląd + wymianę filtrów zapłaciłem 150 zł

adres internetowy www.gazwsamochodzie.pl

Pozdro

Mario

Opublikowano
oki mykam do ryki umówiony jestem na piątek zobaczymy co z tego będzie a z autkiem nic mi się innego nie dzieje na paliwie wszystko gra mieszanka perfekcyjna tylko na gazie ma za bogatą może w tam się podłączą bez problemów
Opublikowano

ale jak się nie podłączą to bede bardzo :x

no ale zobaczymy i tak wielkie dzięki za namiar

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

W razie czego z Ryk do Lublina masz ze 70 kilometrów jak dadzą ciała to szybciutko popędzisz do mekki Zawoli he he - czyli importera części

Ja w Lublinie nie byłem i nie wiem gdzie to jest ale Ty jak jedziesz taki kawał to sobie zlokalizuj w inetrnecie do której pracują

Pozdro

Mario

Opublikowano

oki i wróciłem no i chyba w Krakowie są nie kumaci ci fachmani od gazu na pewno nie wszyscy tylko ja trafiłem na takich co się okazało zajechałem do ryki a dokładnie do Moszczanki otwarłem maskę i koleś od razu mówi to nie jest komp od Zavoli tylko jakiś Diego pod pieli kostki włączają programik i nic wiec diagnoza wymieniamy kostkę wymienili i juz wszystko się łączyło i poustawiali mi tak jak należy „ nawet chyba za dobrze ponieważ teraz nieraz jak tne i wrzucę luz to spadają mi obroty tak nisko ze gaśnie ale to już myślę zrobią w Krakowie jak już wiem jakiego mam kompa to im podpowiem :D no chyba ze samo się ureguluje wiec polecam ten zakładzik http://www.gazwsamochodzie.pl/ jak ktoś ma problemy z zavoli

Pozdrawiam