Skocz do zawartości

Kobieta za kierownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...a w innym temacie narzekasz na stereotypy :norty:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
  • Autor
tamten temat faktycznie był nietrafiony ale cóż jestesmy tylko ludźmi
Opublikowano
spoko - ja też chciałem tylko zażartować - tak jak Ty z tych kobiet :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Coz...kazdemu moze sie przytrafic cos takiego.Oczywiscie , jezeli jest sie kobieta :mrgreen:
Opublikowano
Nie oszukujmy sie tyle samo zdjec a moze i nawet wiecej mozna by bylo pokazac z facetami za kolkiem :norty:
Opublikowano
Dzisiaj mnie kobitka przepchnęła i nawet tego nie zauważyła - na prakingu pod marketem - przejechała tak, że bokiem na prawie całej długości mi przejechała po zderzaku - samochód jakieś 20cm mi pojechał do przodu - na szczęście tylko mały ślad na listwie został, bo samochód na luzie był. Pytanie tylko jak można czegoś takiego nie zauważyć?
Opublikowano
zapewne nie chciala tego zauwazyc :norty:
Opublikowano
Pani od E39 pewnie to parkowanie zaplanowała. Auto nie stało kołami na jezdni a przy okazji nie zatarasowało wąskiego chodnika :norty:

Jazda BMW to podobnie jak jazda TIRem tylko zapas miejsca zostawiam po stronie zewnetrznej

http://img389.imageshack.us/img389/8589/obraz037editedeg8.jpg

Opublikowano
Ja nie mowie że jeżdze jakbym znał przyszłosć bo też robię błedy, ale kobiety za kierownica to realne zagrożenie na drodze. Jak jakaś cizunia parkuje koło mojej buni i to widzę to moje uczucia są podobne do tych jakie przeżywa saper :lol: :?
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
wiadomo kobiety chyba nie zostaly stworzone do jazdy :wink: ale powiem wam ze mam znajoma ktora rozlozyla by za kolkiem niejednego faceta babka naprawde super jezdzi...
Opublikowano

O tak!

Wczoraj jechałem sobie przez miasto i wyjezdza mi z parkingu kobita. Wyjechala tak, ze tylko czesc bagazowa byla na jezdni. Zaklopotana nie wiedziala, co ma dalej robić, więc wjechała spowrotem na parking, gdzie szedł starszy meszczyzna, ktoremu wjechała w nogi. :duh:

Ale powiem szczerze, ze te zdjecia mnie rozbawiły.

Opublikowano
O tak!

Wczoraj jechałem sobie przez miasto i wyjezdza mi z parkingu kobita. Wyjechala tak, ze tylko czesc bagazowa byla na jezdni. Zaklopotana nie wiedziala, co ma dalej robić, więc wjechała spowrotem na parking, gdzie szedł starszy meszczyzna, ktoremu wjechała w nogi. :duh:

Ale powiem szczerze, ze te zdjecia mnie rozbawiły.

tak to jest z tymi kobietami ale niema co na nie narzekać bo nie które lepiej jeżdżą od facetów i nikt mi nie zaprzeczy a co tan gościo zrobił tej babce w aucie???? :cool2: :cool2:

BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Jak robiłem prawko (prawie 20 lat temu :P ) to instruktor mi powtarzał: "kobieta za kierownicą to gorzej niż nietrzeźwy kierowca". Wyjątki tylko potwierdają regułę.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari