Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Pilnie poszukuję schematu do podłączenia najprostszego kompa (na 8 przycisków) w miejsce zegarka analogowego. Mam goły komputer bez kabli. Co jeszcze trzeba dokupić? Może ktoś robił coś takiego u siebie i może mi pomóc. Przeczytałem wszystkie posty i nie znalazłem nic konkretnego. Czekam! Nie mam nawet możliwości sprawdzenia, czy działa. Kupiłem go na giełdzie i jeszcze mam możliwość zwrotu w niedzielę. Pomóżcie!! :mad2:
Opublikowano
moge ci podeslac kompletne schematy do e36 ale po niemiecku niestety. bardzo szczegolowe, pdf wazy niecale 6 mega.
Opublikowano
moge ci podeslac kompletne schematy do e36 ale po niemiecku niestety. bardzo szczegolowe, pdf wazy niecale 6 mega.

jeśli można, to i ja poproszę

[email protected]

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

zaczekam do wieczora na adresy chetnych i dzis po 22 wysle.

trafilem wlasnie niedawno na swietnie przygotowany pdf ze schematami, linkami itp. do serii e36 modele 316i, 318i, 318is, 320i, 323i, 328i, m3, 318tds, 325td i tds, takze wersje cabrio i touring.

schemat przygotowany przez samo BMW AG :)

minus taki ze po niemiecku ale trudno. nie ma problemu - podziele sie.

Opublikowano
Są takie schematy na Allegro w segmencie MOTORYZACJA - komputery.

to znaczy ze nie mam wysylac? niech sobie kazdy kupi i final?

a co z pomoca kolezenska?

ps. poszlo juz :)

Opublikowano
jak ktoś woli kupywać i czekać na przesyłkę to proszę bardzo! Ja tam wolę pomoc koleżeńską! Gube, nie zapomnij o mnie :handshake: