Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam sluchajcie szukale i nie moge nic znalezdz! Lezy mi buffer i wzmacniacz i pomyslalem ze go wrzuce do bumy. Gdzie wogle sie znajduje firmowy wzmacniacz??? Jak podpiąc obcy?? Zasilanie to wiem! Ale REMOTE skad wziac?? I Chinche gdzie podpiac! POmozcie jak mozecie z gory thx!!
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
musisz kupić adapter z wyjść głośnikowych na chich, ewentualnie dorobić takowe w radiu. Remote można wziąść z kostki w radiu, jest tam przewód w którym jest prąd po przekręceniu stacyjki
Opublikowano
Wpisz sobie "wzmacniacz e39" do wyszukiwarki na forum z zaznacz szukaj wszystkich wyrazów. Zewn. wzmacniacz możesz tylko podpiąć pod wyjście głośnikowe, chyba, że wyprowadzisz sobie z radia. Firmowy wzmacniacz (jeżeli masz) jest za lewym boczkiem w bagażniku. Poczytaj to co Ci zwróci wyszukiwarka ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
witam. bylem dzis u elektryka i jestem zecydowany zalozyc jakas muze do mojej e39 bo ta standardowa mnie nie zadowala. chce kupic jakas skrzynie basowa i wzamacniacz. Elektryk powiedzial mi sygnal na wzmacniacz ( czincze) mozna wyprowadzic z oryginalnego radia Bmw Bussines bo takowe posiadam. ROBil ktos kiedys takie cos? czy lepsza opcja bedzie kupienie adaptera i pociagniecie sygnalu z glosnikow? pomozcie?
Opublikowano

jesli sie nie da wyprowadzic sygnalu wprost od radia to mam kupic takie urzadzenie ??

http://allegro.pl/item195893686__redukcja_z_kabli_glosnikowych_na_czincze.html

czy

http://allegro.pl/item194153296_adapter_sony_xa_75_2_x_rca_chinch_.html

i to sie podpina w miejsce glosnikow co mam je z tylu w podsufitce czy moze w miejsce oryginalnego subwoofera?

hmmmmm a co sadzicie o czyms takim? zalzey mi na tubie aktywnej bo mozna w razie potrzeby ja szybko odlaczyc i ladniej to wyglada. Jak myslicie bedzie sie dobrze rozchodzil dzwiek w Touringu ?

Opublikowano
Jak masz możliwość to daj radio do przerobienia. Jak miałem przejściówkę to dźwięk był tragiczny. Chociaż Dietz podobno robi całkiem dobre. Po przeróbce z tyłu radia będą wystawać cinche. Tuba aktywna to chyba nie jest doby pomysł.