Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam siadła mi pompa paliwa w e-36 ,1800 M43 i mam pytanie czy te (zamienniki) pompy za 150,00 180,00 zł na allegro nadają się i pasują czy naprawde każdy silnik potrzebuje 3,5 bara jak piszą ????
Opublikowano
czesc!!!! ja najpierw kupilem uzywke ktora ni z tego ni z owego wysiadla, potem w akcie desperacji kupilem troche przypadkiem pompe od xsary albo xsantii, ma cisnienie 3 bary, ale jak narazie mi to wcale nie przeszkadza, a co tych zamiennikow, nie potrafie ci doradzic, kumpel kupil do diesla i mu padla po tygodniu czy jakos tak. niby ma gwarancje...ale nie wiem jak to wyszlo pozdro
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nataliafs i www.pompy.net to to samo. A pompy niby są firmy MTM chinszczyzna az miło - kumpel kupił po 2 tygodniach sie rozsypała a z nimi nie ma kontaktu. Najlepiej przeczytajcie sobie perypetie kolesia ...

zakup pompy paliwa :clap:

Ta firma to firma krzak - niby głucha baba - ogolnie to sprzedaja najgorszy shit a kazdego wlasciciela BMW mają za dresiarza i pojeba

Jeśli ktoś już szuka pompy na internecie radze kupić od www.swiatczesci.pl - to jest sklep motoryzacyjny sam pojechalem zobaczyć jak funkcjonują - zero ściemy nie są głusi ani ślepi :D

Opublikowano
Tak na marginesie, czy sa jakieś objawy że pompa paliwa jest na wyczerpaniu ? Może gorsza dynamika jazdy, w związku z niższym ciśnieniem "podawania" paliwa ?
http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
U mnie sie wieszała, więc ją wymieniłem. Zadzwon do tych kolesi co sprzedają powiedzą Ci co i jak kiedyś handlowali głównie częściami do bmw teraz przeszli na elektronike ale to co mają wyprzedają jeszcze w zaj...cenach:)
Opublikowano
Zanim wymienisz,o ile jeszcze ta stara działa to wlej taki preparat do czyszczenia układów wtryskowych dostaniesz go na stacji benzynowej np. Shella,ja kiedys mialem problem z pompą przestawała podawac paliwko i nalalem tego magicznego srodeczka i pomoglo!!! :D Sprzedałem bejke i dalej smiga na tej pompie ten srodek naprawde daje rade. Koleszka w VW miał tez ten problem i wlał do zbiornika ten płyn i jak ręką odjął.To rozpuszcza te wszystkie syfy co sie w pompie osadzaja a wiadomo ze po kilkunastu latach eksploatacji musi byc tego sporo!!! Mam nadzieje ze pomoze,a jesli nie to na pewno nie zaszkodzi.Powodzenia!
BMW e-39 523i
Opublikowano
Nataliafs i www.pompy.net to to samo. A pompy niby są firmy MTM chinszczyzna az miło - kumpel kupił po 2 tygodniach sie rozsypała a z nimi nie ma kontaktu. Najlepiej przeczytajcie sobie perypetie kolesia ...

zakup pompy paliwa :clap:

Ta firma to firma krzak - niby głucha baba - ogolnie to sprzedaja najgorszy shit a kazdego wlasciciela BMW mają za dresiarza i [bAD]

Jeśli ktoś już szuka pompy na internecie radze kupić od www.swiatczesci.pl - to jest sklep motoryzacyjny sam pojechalem zobaczyć jak funkcjonują - zero ściemy nie są głusi ani ślepi :D

Sam się naciąłem na kupno na www.pompy.net i od 15 stycznia walczę z reklamacją pompy i przepływomierza i nie mam już siły, a sprzedają najgorszą tandetę. Szkoda że do wrocka mam tyle kilometrów, bo bym pojechał i fryz spalił.
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano

Zrób jak zrobił mój kumpel - idź na policje i zgłoś wyłudzenie - nagle głucha baba stała się facetem o dobrym słuchu - tylko imbecyl zaczął jeszcze grozić kumplowi - ale , że ten gapami nie karmiony zgłosił to też.

W końcu oddali mu kase.

Opublikowano
Witam. Nie polecam wam robienie interesów przez allegro z nataliafs. Kupiłem u niej sonde lambda do mojej byłej 316i po zakupie i podłączeniu okazało się że ten szmelc nie działa. Przy próbie reklamacji postraszyła mnie ekspertyzą ( na mój koszt oczywiście ) potem ściemniała że po montażu już reklamacji nie ma...... Zostało mi tylko wysłać e-meila z odpowiednim "komentarzem", bo kto tu się dogada podobno z "głuchoniemą"osobą przez telefon. Pieniądze wyrzucone w błoto P.S Choć instytucji policji nienawidzę udałem się do nich z tą sprawa. Zapytali ile kosztowała ta sonda. Ja do nich że stówa. Oni w śmiech i że to mała szkodliwość i że nie będą się zajmować tą sprawą bo to szkoda czasu. :evil: :evil: :evil: to powiedziałem co myśle na ich temat i dostałem 100 za obrazę funkcjonariusza :PPPP hehe Przestrzegam i Pozdrawiam
Nera mnie szarpie, jakby mnie ktoś bemką przejechał :)
Opublikowano

To chyba zle trafiliscie. ja też u niego kupiłoe. Przyszła szybko i juz jezdze na niej około roku. i narazie działa. mam diesla ale to chyba nic nie zmienia. pompka pompuje paliwko i wszystko chodzi.

Kupiłem tez u tego sprzedawcy pompke do fiata sieny i tam tez mi chodzi....