Skocz do zawartości

G21 LCI2 - 320d, Mpro, 19" 995M, RWD, Fire Red

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
7 godzin temu, MedicuS napisał(a):

Moja Żona miała misterny plan, że pojedziemy z synem na Redbull Ring kamperem ;)

Tzn bez Niej oczywiście )

A przy okazji, kumpel wypożyczył Tesle i testuje elektryka w trasie 🙃

Pojechał na Hel.

Zobaczymy, czy wróci z takim entuzjazmem z jakim mnie przekonuje do elektryków ;)

Jest duża szansa, że wróci uduchowiony jak przyjdzie mu "tankować" w trasie... ciekaw jestem rozwoju wydarzeń 😀

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Dojechaliśmy na miejsce ? Już sie w te elektryczne dyskusje nie będę wdawał, choć kusi, ale przejechałem 663 km, ma 40 litrach, także gdybym miał pęcherz z betonu to stawać bym nie musiał ;) Tempo

• Zacznę od tego, jak to w tym memie było, że koniecznie muszę sie zmienić, no bo jak tak ma być w piekle to ja tam k***a nie wytzrzymam. Jest petarda! Dzisiaj treningi i kwalifikacje f3 i f2. Jutro

• Wróciliśmy w jednym kawałku i czas na kilka zdań podsumowania. W zasadzie wystarczy jedno zdanie - "o [BAD], ja pierdole!" ? Impreza petarda, piątek dla zatwardziałych fanów, bo jeżdżą bez większego w

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
22 godziny temu, karlos91 napisał(a):

Nie idzcie ta droga... Nie ma nic gorszego od kamperowania, kamperow, przyczep i innych wynalazkow na drodze :D

To nawet nie to, ja nie jestem przeciwny, tylko nigdy w życiu nie jeździłem takim czymś, nie mam pojęcia jak sie to obsługuje, a moją połówka wymyśliła, że pierwszy raz kamperem akurat na wyścig gdzie jest kilkaset tysięcy ludzi, pewnie kilkaset kamperow to jest dobry pomysł na ten pierwszy raz 😀

22 godziny temu, GR napisał(a):

Pierwszy raz, od 16 lat, jadę w tym roku na urlop bez przyczepy i już mnie biorą torsje na myśl o kwaterach, hotelach, także ten... :D

A o elektryku sam myślę :D Mam nadmiar prądu :D ale raczej nie w trasę ;)

Miej z tyłu głowy mnie, 11 dni, 11 hoteli )

21 godzin temu, karlos91 napisał(a):

Ale zarezerowales hotel z lazienka? No to chyba bedzie przyjemniej spuscic nieczystosci i zapomniec, zamiast robic do wiadra i nosic :D Przeraszam autora watku za balagan w jego topicu. Wypozyczania samochodu tez nie polecam, podroze sluzbowe nauczyly omijac... ale wiadomo, czasem nie da sie swoim dojechac :D

To jest topic właśnie od tego, ileż można o Bmw gadać 🙃

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Członkowie klubu
51 minut temu, MedicuS napisał(a):

Miej z tyłu głowy mnie, 11 dni, 11 hoteli )

Raz zrobiłem podobnie, tylko z kempingiem na haku 😉 i fajnie i straszno 😄
W tym roku za to jadę do Mediolanu, żeby polecieć do Macedonii 😁 Nie pytajcie jak do tego doszło 😁

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png