Skocz do zawartości

Organizer przestrzeni bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może ktoś widział jakieś sprytne rozwiązanie na zorganizowanie przestrzeni bagażnika w X5 LCI bez szyn w podłodze bagażnika (mam wrażeni, że takowe w ogóle nie występują), tak by można było podzielić przestrzń na "bliższą/dalszą" tak by przy w miare pustym bagażniku nic się nie turlało czy przesuwało podczas jazdy.

Pozdrawiam

Marek

Opublikowano

Gdzieś mi się kiedyś rzuciły w oczy maty z takim "progiem", które podsuwasz do oparcia kanapy, progiem w stronę klapy, dzięki czemu osiągasz to o czym piszesz. Niestety nie powiem Ci gdzie to widziałem, ale chyba jakieś aliexpress.

Opublikowano

chętnie poznam takie rozwiązania bo ja nie mam żadnych akcesoriów do bagażnika i wszystko lata zazwyczaj (no może poza małym haczykiem po lewej który jest na wyposażeniu )

Opublikowano

Ja mam taką plastikową rozkładaną skrzynkę i gumowy pasek z haczykami, ale idealne to nie jest

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

siostra jakiś czas temu kupiła organizer do auta: skrzynka materiałowa z rzepami do podłogi. Jak masz matę gumową to się nie sprawdzi, ale jak niczym nie przykrywasz podłogi bagażnika to może być dobrym rozwiązaniem. Na allegro 60-80zł

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
  • Autor

Qrcze, auto premium a taka prosta rzecz jak szyny w podłodze bagażnika za droga... 

a może ktoś doradzi, gdzie można podłogę bagaznika kupić po taniości?

Edytowane przez Majek_Marcello