Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marzenie o cabrio spełnione, wiec się pochwalę. 

IMG_8050.thumb.jpeg.87429920b61de45f0d953182aea60c90.jpegIMG_8035.thumb.jpeg.fd4d6277e4401472cdb0bb535bf70c11.jpegIMG_8036.thumb.jpeg.677b463fdb4f06a576ecdfec3e104487.jpeg

Idealnie pod koniec lata, żeby trochę jeszcze pojeździć z otwartym dachem odebrałem swoje M440i w kolorze Fire Red z tapicerką Merino Ivory White. Jestem zakochany w tym kolorze, który raz jest czerwony, a raz wygląda jak dojrzała wiśnia. Z wyposażenie w zasadzie wszystko oprócz karbonowych dodatków na zewnątrz, bo uniemożliwiało to wzięcie haka, a gdzieś rowery trzeba wozić :). Z pierwszych spostrzeżeń, to autko jest dużo bardziej miękkie niż 330i G20 z zawieszeniem M sport i na run flatach (tutaj zwykłe opony i zawias adaptacyjny) oraz wydaje się jakieś takie przestronne z perspektywy kierowcy, ale to pewnie kwestia braku dachu. 

Z minusów to brak USB-C z tyłu (w efekcie w aucie za tyle pieniędzy jest tylko jedno (!!!) USB-C) oraz brak schowka po lewej strony od kierownicy. 

Opony mimo, że to ta droższa opcja z konfiguratora, to Goodyear Eagle F1 Supersport, w sumie liczyłem na Michelin albo chociaż Pirelli, no ale co zrobić.

• Lubię to 2
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Piękna, te tylne lampy robią mega robotę !

• Dziękuję 1
Opublikowano
10 godzin temu, komoornik napisał(a):

I nie masz też trzeciej strefy klimatyzacji, chociaż nie oszukujmy się to zbędny bajer 😅

Niestety te zagrywki księgowych w kolejnych MY irytują 😢

Niby zbędny bajer, ale jak wiozę sobie z wakacji jakiś włoski ser czy inne tego typu rzeczy to w Trójce zawsze odpalałem z tyłu 16°C. Dodatkowy plus był taki, że w schowku w podłokietniku było chłodno i można tam było wsadzić jakąś czekoladę czy coś, żeby się nie topiła.