Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Chciałbym się oficjalnie przywitać jako użytkownik forum i jednocześnie zaprezentować swoje świeżo odebrane G20. Wrzucam kilka zdjęć nowego nabytku, a dodatkowo – dla porównania – kilka fotek mojego poprzedniego G20 sprzed liftingu.

IMG_9257.jpg

IMG_0960.jpg

IMG_0961.jpg

IMG_0963.jpg

IMG_9261.jpg

IMG_9262.jpg

IMG_9264.jpg

IMG_9265.jpg

• Lubię to 3
Opublikowano (edytowane)

No piękna/y. Taki gangsta style. 👍Gratki. Nie zapomnij zdjąć folii. 😁

A coś o motorku? 

Edytowane przez Lutek T
Opublikowano

Hola hola, gdzie z tym 320i, tu tylko 340-stki i M-trójki można wstawiać na salony. 🥳
Słaby żart słabego żartownisia, wybaczcie. Super fury niezależnie od wersji i koloru.
PS. W trójce wciąż mam te niebieskie folie od 2019 roku, i kto mi zakaże? 😇

• Haha 1
Opublikowano
20 godzin temu, Markok napisał(a):

Hola hola, gdzie z tym 320i, tu tylko 340-stki i M-trójki można wstawiać na salony. 🥳
Słaby żart słabego żartownisia, wybaczcie. Super fury niezależnie od wersji i koloru.
PS. W trójce wciąż mam te niebieskie folie od 2019 roku, i kto mi zakaże? 😇

Nikt nie zakaże, jak się zwulkanizują to wrócisz myślami do tego postu gdzie ludzie dobrze radzą 😀

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 23.05.2025 o 15:40, doctorair napisał(a):

Cześć wszystkim!

Chciałbym się oficjalnie przywitać jako użytkownik forum i jednocześnie zaprezentować swoje świeżo odebrane G20. Wrzucam kilka zdjęć nowego nabytku, a dodatkowo – dla porównania – kilka fotek mojego poprzedniego G20 sprzed liftingu.

IMG_9257.jpg

IMG_0960.jpg

IMG_0961.jpg

IMG_0963.jpg

IMG_9261.jpg

IMG_9262.jpg

IMG_9264.jpg

IMG_9265.jpg

Gratuluję, niech się chowa dobrze. Praktycznie taki sam jak mój 😀20250427_094043.thumb.jpg.dbe439eec6b9b5ae0dcafcb9cefaa812.jpg

Opublikowano

Super wyglądają. Lubię czarne samochody. Kiedyś miałem cały czarny, ostatnio podobny kolor do Tanzanite tylko niestety kiepsko mi idzie pielegnacja i 3ke kupiłem już jaśniejsza.

Opublikowano
44 minuty temu, i043W napisał(a):

Super wyglądają. Lubię czarne samochody. Kiedyś miałem cały czarny, ostatnio podobny kolor do Tanzanite tylko niestety kiepsko mi idzie pielegnacja i 3ke kupiłem już jaśniejsza.

Niestety czarny chyba najtrudniejszy... piękny jak czysty,  czyli zaraz po umyciu 😀