Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienili mi reflektor laserowy na nowy w serwisie i niestety wyglądają dość tragicznie jak na nowy wyciągnięty z kartonu za 20 tys netto  tłumaczą się że wystarczy przetrzeć szmatką i się rysuje , ma ktoś na forum takie światła i mogłby podesłać zdjęcia czy też są takie porysowane przy zaświeconych światłach . Dodatkowo data na obudowie różni się dość znacząco od tej na naklejce jakieś 6 miesięcy różnicy. 2024/07  a na naklejce jest 2025/01

Dzięki 

21.jpg

2.jpg

31.jpg

32.jpg

Opublikowano

No wymienili Ci na jakiś bubel i tyle. Mam lasery tylko w g20 i przebieg 130tys. i tak nie wyglądają. One są jakieś porysowane, używany czy co.

Opublikowano

20tys. za takie coś , to chyba jakiś żart  😞

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam , jutro wrzuce fotke. 

• Moderatorzy
Opublikowano

Moje lampy po dwóch latach wyglądają jak nowe, ale to pewnie dlatego, że od razu okleiłem je folią PPF, podobnie jak całe auto. Ale nie wydaje mi się, że wystarczy "przetrzeć szmatką", aby tak porysować plastik. Chyba, że ta szmatka to był papier ścierny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ogladalem moje lasery i sa naprawde w dobrym stanie ale zdjecia dzisiaj nie wrzuce bo mam na nich milion owadow po trasach z majowki. Jak umyje to moze cos wiecej bedzie widac ale wydaje mi sie ze sa w o niebo lepszym stanie pomio 103 tysi nalotu. 

Opublikowano

Pokażcie ktoś naklejkę z lampy, ta autora wygląda podejrzanie, tak jak przebite próby. Nawet w taniej chińszczyźnie daty produkcji wyglądają bardziej estetycznie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cos tam ma nachlapane , dlatego tak wyglada. Mysle ze ktos podmienił nowa na prawie nowa i tyle. 

Opublikowano (edytowane)

Porobiłem zdjęcia ale mam naklejkę całkiem inną w 7 więc nie ma sensu wrzucać, na naklejce 20200901 Made in Austria, na plastikowej osłonie 8/20 Made in Germany, lampy od nowości 43.000km bez PPF i bez rys. Wcisnęli Ci kit hochsztaplery.

Edytowane przez Markok
Opublikowano

Przyjeli dzisiaj reklamacje , będą zgłaszać do dystrybutora zobaczymy co z tego wyjdzie . BMW AG PL Słubice

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekaw jestem jak to sie skonczy ale z logicznego punktu widzenia ja mialbym pretensje do aso a nie dystrybutora. Skoro czesc jest znacznej wartosci to wlasnie aso nie zweryfikowalo a montaz takiej czesci gdzie istotny element jest uszkodzony to juz jest karygodne. Jesli jeszcze odebrales samochod z aso to cos czuje ze bedzie przepychanka.