Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 20:25, rybek79 napisał(a):

Tak , w Bawarii. Wysłąłem zapytania do kilku ASO, ale rozstrzał był 900- 1200, a Bawaria bezkonkurencyjna 🙂

Też ostatnio z ciekawości sprawdziłem. Cena rewelacja, ale na pewno na oleju LL04, pewnie jeden pies ale olej tańszy. Tak czy inaczej nie mam chęci i przy okazji tracąc cenny czas jechać z Wrocka do Katowic. Skończyło się na moim materiale i robociźnie aso. Coś ok. 800pln wyszło. 

Opublikowano
W dniu 19.05.2025 o 11:54, rybek79 napisał(a):

Dokładnie 🙂, podobno czerwone są szybsze.

W zeszłym tygodniu udało się ogarnąć pierwsza wymianę oleju po 2000 w mega promocyjnej cenie 🤩

Aktualnie autko się okleja PPF, odbiór za tydzień, jestem ciekaw efektów .

IMG_20250519_114240_12.jpg

To chyba skutek inflacji, bo wymiana 2 miesiące temu w Bawarii była nieco tańsza  🙂

image.thumb.png.a1935101e2fde2d8cad433f938e1dfa8.png

Opublikowano

Za taką kasę można sobie życie ułożyć od nowa 😀

Miesiąc temu mi zaproponowali brutto 599pln. Taniej nie ma szans. Nawet Pan Janusz w garażu pod blokiem pewnie "stówkę" za wymianę będzie chciał. Materiały najtaniej ok. 500pln (8l oliwy i filtry). Tylko korzystać... ja na szybko przed zakupem doliczyłem serwis na 5 lat który jak widzę się nie opłaca jak ktoś robi 10-15kkm rocznie. Do przemyślenia dla nowych kupujących.