Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam polifta 2014 520d z bagnetem biznesowa navi zmieniłem OELSTANDSMENU i OELSTAND_OENS, ale mam nieaktywny przycisk pomiar oleju. Co jest przyczyną? Mała navi czy trzeba zaaktualizować hu? Mam czujnik 12617508003. Czy potrzebny jest inny czujnik oleju?

IMG_20250413_064018.jpg

Edytowane przez GODFATHER9191

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

Opublikowano

Macie może numer/y części? Może uda się trafić jakiś zamiennik? Bo do 2.0 są.

Aktualizacja najnowszych map/Kodowanie/Zmiana oświetlenia/ambientu wewnątrz auta - zapraszam PW

Opublikowano

Na częścidobmw mają zamiennik ESEN SKV 17SKV761 3 lata gwarancji 386 zł, obstawiam jakby były lipne to by do oferty nie wrzucili, może spróbuję. Dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem zamiennik wytrzymał 3 tygodnie, uzywka troszkę więcej ale chyba nawet nie pół roku w miedzyczasie chciałem założyć ten czujnik który mierzy aktualny stan oleju ale jakaś osłona w silniku przeszkadza i nie da się go zamontować teraz mam zamiennik Stark (ciekawe ile wytrzyma) i tak podliczając koszta tych czujników to miałbym już pewnie z półtora nowego oryginału.

• Lubię to 1