Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie za bardzo seria 5 wejdzie mi do garażu pod blokiem. Chyba jednak mierzyć będę w 3kę.

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-seria-3-318d-advantage-ID6HetZ9.html

Trochę zastanawia fakt, że ostatni rok nie była jeżdżona. Negocjacja zeszła już poniżej 70k, więc chyba nie ma chetnych na samochód lub coś nie tak z nim.

Gdyby ktoś wspomógł - wdzięczny.

Za poprzednie opinie wielkie dzięki, bo kilka wątków już wrzuciłem.

Opublikowano

Myślę, że głównym „odstraszaczem” dla większości jest manualna skrzynia biegów oraz podstawowa wersja wyposażenia. 

"Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców"
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Świadomie szukasz tak ubogich egzemplarzy? Czy to ma być auto do firmy.

• Lubię to 1
Opublikowano

Jeśli masz do wydania 70k i chcesz b47 lub b48 to liczysz się z tym, że będzie to podstawówka. Dla córki chcę. Niestety, jestem na emeryturze, więc nie jest już tak różowo w portfelu. 
Poza tym patrzę na to co jest w ogłoszeniach. 

Opublikowano (edytowane)

bmw się kupuje doposażone, bo koszty obsługi (części, robocizna, paliwo, ubezpieczenie itp.) są podobne czy jeździsz golasem, czy dopasioną opcją

Edytowane przez disinherited
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

n47 z ostatnich lat produkcji wcale dużo gorszy nie będzie, nawet pod niektórymi względami może być lepszy (kolektor dolotowy i klapki za 160zł na aso)

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Lepsze N47 z 8hp niż takie coś.

Opublikowano (edytowane)

Auto polesingowe 

Cena tylko rośnie, kupione z Arval bo tam stało za 69,900 w grudniu 2024 

image.png

Edytowane przez actchris

BMW

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Od ręki do zrobienia akcja na chłodnicę EGR

Opublikowano

Kolega forumowicz musi nie lubić swojej córki, już lepiej poszukać jej jakiegoś automatu budżetowej marki zamiast żeby się męczyła z wachlowaniem biegami, te auto od budżetowych różni się tylko znaczkiem i ceną..

• Lubię to 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

X1 z 2.0 dieslem w automacie wyposażone po dach z 2013-2015 r. będą w okolicy 60k zł.

• Lubię to 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ponta napisał(a):

X1 z 2.0 dieslem w automacie wyposażone po dach z 2013-2015 r. będą w okolicy 60k zł.

Tylko po co X1, wystarczy trochę starszej/z większym przebiegiem trójki jak z tematu poszukać

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Bo to dla córki, kobiety lubią trochę wyższe auta, szczególnie jak to początek jazdy. Czują się bezpieczniej. Moja luźna propozycja, bo jego pomysł wydaje mi się mało przemyślany.

• Lubię to 1