Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakis zapach ktory bedzie czuc ? Czy wszystkie tak slabo dzialaja ze nie ma sensu ich wymieniac ? 

Opublikowano
Godzinę temu, Mario99 napisał(a):

Czy jest jakis zapach ktory bedzie czuc ? Czy wszystkie tak slabo dzialaja ze nie ma sensu ich wymieniac ? 

To jest ogólnie problem system os 8,5 .. one niby działają.. ale ich nie czuć 😄 ....

Ja nie kupuje , bo to szkoda pieniędzy. Są dużo lepsze jak np fresso .. taniej, czuć i jest świety spokój. 

Opublikowano

Pierwszego nie czułem, nawet nie zauważyłem jak sie wyzerował, za to drugi, z tych które dostałem razem z samochodem pachnie całkiem ładnie. Bardzo, ale to bardzo subtelny zapach, niemniej jest wyczuwalny. Mocno jednak biję się z myślami, czy jest to warte swojej ceny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie dwa zapachy zaliczyłem. Nie czułem żadnego z nich 

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
9 godzin temu, Big_daddy napisał(a):

To jest ogólnie problem system os 8,5 .. one niby działają.. ale ich nie czuć 😄 ....

Ja nie kupuje , bo to szkoda pieniędzy. Są dużo lepsze jak np fresso .. taniej, czuć i jest świety spokój. 

Próbowałem Fresso też. I też nie czuć… jaki masz sposób, żeby zapach utrzymywał się we wnętrzu dłużej niż kilkanaście minut?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
9 godzin temu, ElGringo napisał(a):

ja z ambient przeszedłem na Rituals 

Cykniesz fotkę, gdzie umieściłeś uchwyt z zapachem? 

Opublikowano
2 godziny temu, radamanthyspl napisał(a):

Pierwszego nie czułem, nawet nie zauważyłem jak sie wyzerował, za to drugi, z tych które dostałem razem z samochodem pachnie całkiem ładnie. Bardzo, ale to bardzo subtelny zapach, niemniej jest wyczuwalny. Mocno jednak biję się z myślami, czy jest to warte swojej ceny.

Opublikowano
13 godzin temu, maciek_w napisał(a):

I też nie czuć… jaki masz sposób, żeby zapach utrzymywał się we wnętrzu dłużej niż kilkanaście minut?

ja kupuje drewienka i do 20 dni zapach jest intesywny i daje radę 🙂

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
55 minut temu, Big_daddy napisał(a):

ja kupuje drewienka i do 20 dni zapach jest intesywny i daje radę 🙂

Ok, dam im szansę jeszcze raz. Choć jedno, które miałem wcześniej, po dwóch dniach już tylko ładnie wyglądało 😕

Opublikowano

Kurcze, można kupować zapachy i je wieszać, kłaść pod siedzeniem, montować w dowolnych miejscach. Tylko tak sobie myślę, że skoro taki sysytem jest wbudowany w auto to powinien działać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak, powinien. U mnie niestety nie działa. W siódemce było to samo… nic nie było czuć 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki!

w LCI są niestety inaczej zaprojektowane nawiewy i nie jestem pewien, czy taki uchwyt da się w nich zaczepić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie działa i czuć zapach, delikatnie ale czuć. Tylko musicie wyłączyć jonizacje bo jak dziala to nic nie czuć. Dla mnie na 3 za mocno czuć zapach, używam intensywności 1 ale ja ogolnie nie używam zapachów,  perfum do ciała itp dlatego moj nos może szybciej łapie zapachy bo nie jest przyzwyczajony

Opublikowano
W dniu 29.03.2025 o 20:45, dddd1234 napisał(a):

U mnie działa i czuć zapach, delikatnie ale czuć. Tylko musicie wyłączyć jonizacje bo jak dziala to nic nie czuć. Dla mnie na 3 za mocno czuć zapach, używam intensywności 1 ale ja ogolnie nie używam zapachów,  perfum do ciała itp dlatego moj nos może szybciej łapie zapachy bo nie jest przyzwyczajony

Z jonizacja to mit, tudzież był to problem we wcześniejszych wersjach softu. Mam włączone obydwie opcje i zapach czuć.