Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Alez wy tworzycie historie opierajace sie na jakis filmikach... Napisze jeden z drugim bo sie naogladal. 

1. Na filmiku to nie Lam

2. Mayle hd to nadal bardzo dobra jakosc. 

• Członkowie klubu
Opublikowano
W dniu 15.05.2025 o 18:49, KucaQ napisał(a):

Meyle różni się jakością od Meyle HD. Aczkolwiek nawet Meyle HD ma swój pik jakościowy już za sobą. 

Poleciałem na skróty, bo nigdy z Mayle nic montowałem, jak już to HD, a z filmu nie ogarnąłem czy mówił co to za zamiennik, bo oglądałem jednym okiem 😉
Niemniej jednak mam taką samą opinię. Po filmikach czy też nie 😉 

Z rzeczy, które miały poprawić samopoczucie dolałem TECa do baku 😉 oczywiście namacalnie nic się nie zmieniło, ale z ciekawości zerknę wolną chwilą na korekty wtrysków.

PS.
Do 2. czerwca coraz bliżej 😄  za to dziś się wymienił olej w skrzyni 😉 

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu staramy się znaleźć przyczyny, których nie potrafią znaleźć mechanicy. Człowiek dba jak o żonę a tu ciągle drgania, raz są raz ni ma. 

• Członkowie klubu
Opublikowano

Po robocie. Wymienione wszystkie, ale winowajca wyglądał tak (dopiero po wyjęciu z łapy się okazało). 

IMG_8447.thumb.jpeg.12669f68325f024eb7297b199dd820a4.jpeg

• Lubię to 1

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

3 strony biadolenia o glupotach a kazdy mechanik w 5min by to wychwycil bez zdejmowania. 

• Członkowie klubu
Opublikowano

Twoje ego już się po prostu nie mieści w tym poście. Nie każdy ma takie szczęście mieszkać w okolicy Twojego warsztatu i wychodzić z diagnozą po 5 minutach. Niektórzy mają pecha i są zdani na parogodzinne bezowocne przeglądy w ASO.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To sa takie podstawy podstaw, ze wystarczy taki Janusz w stodole jak ja, a ty piszesz: bylo widac po wyjeciu... Zejdz na ziemie i przyjmuj krytyke zamiast biadolic o ego. 

• Haha 1
Opublikowano

Zazdro, że udało się znaleźć.. ja nadal zastanawiam się, czy mam wyciągać nowe lemfordery i wymieniać na OE..? Albo sprzedać i przestać się denerwować 

• Lubię to 1
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Może rozważ wizytę u kkx5.

Wnerwia, współczuję. ASO przetrzepało mi auto i nic nie znaleźli. Sugerowali wymianę poduszek, jako pierwsze w łańcuszku, ale bez gwarancji, że to one, bo nie wykazywały oznak zużycia. Tylko, że Ty już je wymieniłeś... dlatego ja nie brałem pod uwagę zamienników. Koszt spory wymiany dla zasady, nie zazdroszczę dylematu...

• Lubię to 1

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak nie potrafisz sprawdzac poduszki silnika badz jezdzisz do serwisu ktory tez tego nie potrafi to musisz wywalac zale i uprawiac osobiste wycieczki w moja strone. Powtarzam: dla kazdego Janusza ze stodoly, diagnoza i sprawdzenie czy to sa poduszki zajmuje 5minut.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dlatego poradziłem, żeby pojechał do Ciebie, bo ASO nie daje rady. Warsztaty w mojej okolicy też. Bierzesz uwagi do siebie, jakbyś był pępkiem świata. Nie zapominaj czym jest forum.

@Randall rozwiązałem problem, @yoshimba ma swój temat (kibicuję!) - może lepiej zamknąć ten wątek?

• Lubię to 1

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Takie glupie podtekstowe rady mozesz wiesz do kogo pisac. Nie rozmawiasz z laikiem. Ciagniesz ten watek wybierajac sie non stop w moje rejony bo napisalem ze 1500zl to sa grosze, nie znasz sie to sluchaj co inni, co w tym siedza, pisza. Widocznie warsztaty do ktorych jezdzisz sa do niczego. Ciagniesz watek, gdzie od poczatku mialem racje. Zaczynasz od poduszek. Troche pokory kolego. Tu sa ludzie co sie znaja na autach. 

• Członkowie klubu
Opublikowano

Przyszedłeś do wątku, zrobiłeś śmietnik i jeszcze sobie przypisujesz rozwiązanie, które padło na pierwszej stronie 😄 dobre 😄 
Chyba pogubiłeś się w tym, po co jest forum 😄 

@Randall zamknij wątek, proszę, bo to zmierza w stronę urojeń

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.05.2025 o 15:37, kkx5 napisał(a):

Jalowa na maxa bo ciagniesz prosty temat zamiast wymienic poduszki silnika, od tego sie zaczyna. Chyba ze ten wydatek cie przerasta wiec nie wiem po co kupiles 335d... 

Jeszcze wczesniej pisales bzdury o tym ze poduszki wylewaja a Jacek doradzal zdjecia ze wszystko wyglada ok, to napisalem wyraznie ze nigdy tego nie robil i nastala cisza. Poczytaj sobie od poczatku i zakoncz ten temat. Napisze raz jeszcze, mi glupot nie wcisniesz a jak wjezdzasz na moja osobe to tak sie konczy jak sie konczy, za duzo tego przerobilem.

Edytowane przez kkx5
  • Haha 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W jakim celu potrzebujesz tej informacji? 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Xdrive-service

Unit 7, Blackburn, UK. Zapraszam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.