Skocz do zawartości

Na jakich oponach dostaliście samochód z fabryki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to już jest masakra. Jakbym dostał auto na chińczykach to chyba bym go nie odebrał póki by nie zmienili tych opon. Ale podejrzewam, że w BMW wiedzą, że przeciętny nabywca serii 1 i 2 nawet nie zwróci na to uwagi tak samo jak nie zwraca uwagi na którą z osi ma napęd. A na marginesie to zauważyłem, że te Conti Eco mają oznaczenie na boku "acoustic" więc o tyle fajnie bo są rzeczywiście ciche.

Opublikowano
  • Autor
  • Członkowie klubu
W dniu 3.04.2025 o 07:49, Marc24 napisał(a):

No to już jest masakra. Jakbym dostał auto na chińczykach to chyba bym go nie odebrał póki by nie zmienili tych opon. Ale podejrzewam, że w BMW wiedzą, że przeciętny nabywca serii 1 i 2 nawet nie zwróci na to uwagi tak samo jak nie zwraca uwagi na którą z osi ma napęd. A na marginesie to zauważyłem, że te Conti Eco mają oznaczenie na boku "acoustic" więc o tyle fajnie bo są rzeczywiście ciche.

jak zamawiasz samochód do produkcji, to masz w zamówieniu które podpisujesz,  na jakich oponach możesz otrzymać ten samochód

Opublikowano

Wiem, wiem. Ale zapewniali mnie, że będą P Zero. Widziałem wcześniej te Conti na kilku autach z tymi felgami ale zawsze było to I5 więc myślałem, że one idą tylko do elektryków.

BTW: dzisiaj widziałem nowe M135 na gumach GITI?

Opublikowano
W dniu 4.04.2025 o 10:43, stuffman napisał(a):

jak zamawiasz samochód do produkcji, to masz w zamówieniu które podpisujesz,  na jakich oponach możesz otrzymać ten samochód

Oraz przypis, że producent dopuszcza zmianę modelu opony, a ta w zamówieniu to model sugerowany.