Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to już jest masakra. Jakbym dostał auto na chińczykach to chyba bym go nie odebrał póki by nie zmienili tych opon. Ale podejrzewam, że w BMW wiedzą, że przeciętny nabywca serii 1 i 2 nawet nie zwróci na to uwagi tak samo jak nie zwraca uwagi na którą z osi ma napęd. A na marginesie to zauważyłem, że te Conti Eco mają oznaczenie na boku "acoustic" więc o tyle fajnie bo są rzeczywiście ciche.

• Członkowie klubu
Opublikowano
W dniu 3.04.2025 o 07:49, Marc24 napisał(a):

No to już jest masakra. Jakbym dostał auto na chińczykach to chyba bym go nie odebrał póki by nie zmienili tych opon. Ale podejrzewam, że w BMW wiedzą, że przeciętny nabywca serii 1 i 2 nawet nie zwróci na to uwagi tak samo jak nie zwraca uwagi na którą z osi ma napęd. A na marginesie to zauważyłem, że te Conti Eco mają oznaczenie na boku "acoustic" więc o tyle fajnie bo są rzeczywiście ciche.

jak zamawiasz samochód do produkcji, to masz w zamówieniu które podpisujesz,  na jakich oponach możesz otrzymać ten samochód

Opublikowano

Wiem, wiem. Ale zapewniali mnie, że będą P Zero. Widziałem wcześniej te Conti na kilku autach z tymi felgami ale zawsze było to I5 więc myślałem, że one idą tylko do elektryków.

BTW: dzisiaj widziałem nowe M135 na gumach GITI😂

Opublikowano
W dniu 4.04.2025 o 10:43, stuffman napisał(a):

jak zamawiasz samochód do produkcji, to masz w zamówieniu które podpisujesz,  na jakich oponach możesz otrzymać ten samochód

Oraz przypis, że producent dopuszcza zmianę modelu opony, a ta w zamówieniu to model sugerowany.