Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche tanio jak o dodatkowe 3 lata. Z opisu wynika, ze Pakiet Repair Inclusive obowiazuje przez 3 lata lub 200.000 km. 

Co ciekawe w DE nie ma takich pakietow jak w PL, mozna wykupic dodatkowe ubezpieczenie do 10 lat lub tylko 150.000 km, ale to zawsze przez dealera, nie mozna tego wybrac na etapie konfiguracji. Auto musi byc zarejestrowane w DE.

Opublikowano
33 minuty temu, Pawlar napisał(a):

Gwarancja na 3 lata to dodatkowy rok a nie trzy. Za tanio by było 😁

Macie racje. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. 

Opublikowano
2 godziny temu, Kinio_24 napisał(a):

Mi taką opcje zaproponowano, aby mieć pełną gwarancję na 5 lat należy dodatkowo wydać prawie 13tyś. 😞

image.png.02afb2af604815ab6b8a6f8126717181.png

To i tak nieźle ze 13k za 5 lat. W konfiguratorze jest chyba za około 18k.

Gdzie dostales taka ofertę?

Bo muszę pomęczyć swoj salon o taki rabat

Opublikowano

to by się zgadzało.. też mi się wydawało że to się nie sumuje z gwarancją fabryczną. w MB jest podobnie - choć trochę taniej.

Opublikowano
19 godzin temu, tolkapon napisał(a):

chyba sie słabo sprzedają

możesz napisać na kiedy masz produkcję i odbiór auta ? oczywiście +-

Opublikowano
2 godziny temu, J.D. napisał(a):

Ja zamawiałem auto w czerwcu i mam do odbioru prawdopodobnie przed świętami.

a od razu podawali taki termin czy się wydłużył

Opublikowano
41 minut temu, tolkapon napisał(a):

a od razu podawali taki termin czy się wydłużył

Podali termin na styczeń. 

Opublikowano
2 godziny temu, J.D. napisał(a):

Ja zamawiałem auto w czerwcu i mam do odbioru prawdopodobnie przed świętami.

Co takiego zamawiales? Ja zamowilem kolo 20 października i odbiór gwarantowany do 20 grudnia 

Opublikowano
8 godzin temu, witexus napisał(a):

Co takiego zamawiales? Ja zamowilem kolo 20 października i odbiór gwarantowany do 20 grudnia 

520xd, mpakiet, tanzanite blue, skóra veganza, pakiet innowacji, pakiet mpro, fotele komfortowe, nagłośnienie BW, webasto, systemy asystujące professional.

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
W dniu 20.11.2024 o 23:07, witexus napisał(a):

Szybciutko, ja na 540d czekam od lipca, ma być w grudniu.

Właśnie dostałem ofertę leasingu z bmw, wstępna 25%, duże raty 36 miesięcy, bez kwoty wykupu, łącznie 109,5%. Wydaje mi się dużo, co myślicie?

Ps. Na forach widziałem kilka opinii z USA, że niełamane komforty z G60 wygodniejsze od łamanych z G30.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.11.2024 o 22:12, J.D. napisał(a):

moim zdaniem dużo wygodniejsze, mimo, że dziady z BMW wykastrowały te fotele z wcześniejszej opcji łamania oparcia.

Jeżeli nie mają już łamania oparcia to dla mnie komforty straciły sens. Mam je w g05 właśnie z uwagi na łamanie oparcia. Potrafię zrobić 1300km ciągiem dwoma krótkimi przystankami i zero bólu w plecach. Ta funkcja niweluje napięcie mięśniowe w górnej części kręgosłupa. To jest największa porażka wyposażeniowa modelu g60 w takiej sytuacji. Fotele komforty to był znak rozpoznawczy bmw, właśnie z uwagi na możliwości dopasowania siedziska i oparcia do ciała.

Edytowane przez Roberto1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Roberto1 napisał(a):

Jeżeli nie mają już łamania oparcia to dla mnie komforty straciły sens. Mam je w g05 właśnie z uwagi na łamanie oparcia. Potrafię zrobić 1300km ciągiem dwoma krótkimi przystankami i zero bólu w plecach. Ta funkcja niweluje napięcie mięśniowe w górnej części kręgosłupa. To jest największa porażka wyposażeniowa modelu g60 w takiej sytuacji. Fotele komforty to był znak rozpoznawczy bmw, właśnie z uwagi na możliwości dopasowania siedziska i oparcia do ciała.

Komforty od liftingu e60 z generacji na lift i z lifta na generacje były coraz mniejsze, coraz mniej wygodne. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ze skórą merino nie da się zamówić komfortów czy coś źle robię w konfiguratorze.

Zaznaczam komforty i wyrzuca mi skórę merino.

Btw czy w g60 sedan nie skrętnej tylnej osi ?