Sylwek E93 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia Na razie zdarzylem tylko listwy widoczne przy złożonym fachu
Sylwek E93 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Cały czas coś się dzieje. Teraz czekam na części do bagażnika. Zamówiłem sobie siatkę bo latają mi rzeczy. Jutro montaż .
Sylwek E93 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Siatka założona. Teraz nic nie będzie latać
Sylwek E93 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja Wkoncu zlokalizowalem gdzie miałem przeciek do wnętrza. Okazało się że linka do otwierania maski miała uszkodzoną gumkę która uszczelnia grodź. Teraz już spokój. W tym miejscu przeciekało 1
Sylwek E93 Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja Dechroming listew skończony. Najbliższa zmiana to przyciemnienie tylnych reflektorów
Główni Moderatorzy Randall Opublikowano 12 Maja Główni Moderatorzy Opublikowano 12 Maja 11 godzin temu, Sylwek E93 napisał(a): przyciemnienie tylnych reflektorów po co? wygląda to tragicznie a jeszcze dodatkowo zmniejsza bezpieczeństwo
Sylwek E93 Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja 4 godziny temu, Randall napisał(a): po co? wygląda to tragicznie a jeszcze dodatkowo zmniejsza bezpieczeństwo Chcę tylko wyrównać pod trzecie światło stop. Ono jest jak dla mnie troszkę ciemniejsze. Pójdzie najjaśniejsa folia.
Sylwek E93 Opublikowano 15 Maja Autor Opublikowano 15 Maja Lampy przyciemnione. Delikatnie wyrównany kolor pod trzecie światło stop
Zasłużeni forumowicze bart 328 Opublikowano 16 Maja Zasłużeni forumowicze Opublikowano 16 Maja Dużo inwestujesz w auto, ale zmiany mechaniczne i tuningowe na plus. Czarne listwy jak najbardziej do M pakietu. Benzyna zamiast krwi...
Sylwek E93 Opublikowano 18 Maja Autor Opublikowano 18 Maja W dniu 16.05.2025 o 21:27, bart 328 napisał(a): Dużo inwestujesz w auto, ale zmiany mechaniczne i tuningowe na plus. Czarne listwy jak najbardziej do M pakietu. Dzięki , teraz wymienię chińskie dokładki zderzaka na coś solidniejszego. Zamówiłem przednią i tylne dokładki. Niestety czas realizacji 35 dni więc montaż na koniec czerwca
Sylwek E93 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja Miały przyjść po 35 dniach a przyszły po tygodniu. W sobotę montaż
Sylwek E93 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja W dniu 23.05.2025 o 13:43, bastaz napisał(a): Nie widział byś u siebie jakiegoś felunku z rantem? Taki felunek chętnie bym przygarnął . W tamtym roku jak szukałem to tylko te co mam teraz mi wpadły w oko. Być może poszukam. Kurcze tyle kasy w ten samochód wpakowałem ale chociaż nie sprawia żadnych już problemów. Największy jednorazowy wydatek to nowe wtryski
Sylwek E93 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja Tył już jest. Zamówiłem jeszcze środkową dokładkę
michalcs Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Sorki ale to wszystko trąci remizą. Zdaje sobie sprawe ze sa rozne gusta i teraz taka moda ale nie nie idź tą drogą!
Sylwek E93 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu W sobotę do kolekcji dojdzie 640i cabrio z 2011. Będzie nowy wątek
Rekomendowane odpowiedzi